SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

GALERIE FOTO Cea mai sexy femeie din UFC a luat o decizie categorică: „E o adevărată pierdere”

Brittney Palmer, în centru/ foto: Instagram @Brittney Palmer +37   FOTO
Brittney Palmer, în centru/ foto: Instagram @Brittney Palmer

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 14:52 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 15:17

Brittney Palmer, una dintre fetele care anunță reprizelele în UFC, a anunțat că se retrage.

După 16 ani în care a lucrat în promoția condusă de Dana White, Brittney a decis că a venit momentul să renunțe. „După 16 ani, în UFC, am decis că a venit momentul să mă retrag. În acest weekent voi participa la ultimul eveniment”, a transmis Palmer.

+33 FOTO

UFC 296 va fi ultima gală la care participă Palmer ca angajată a companiei americane. Gala are loc duminică dimineață și va avea un super main-event, Leon Edwards vs. Colby Covington, pentru titlul la categoria semi-mijlocie. Edwards, campionul categoriei, încearcă să își apere titlul în fața controversatului Covington.

Brittney Palmer s-a retras din UFC

„Britney nu a fost doar un ambasador extraordinar pentru UFC, ci și pentru femeile din această industrie în general. Britney s-a reprezentat întotdeauna pe ea însăși și compania cu clasă. 

A devenit propriul ei brand. Este o adevărată pierdere pentru UFC și pentru fanii săi. Este o tânără de neoprit, cerul este cu adevărat limita”, a transmis Jon Jone, cel mai bun luptător din istoria UFC, pe contul personal de Instagram.

Am fost la școala de arte. Mereu am încercat să mă țin de asta, pe lângă creșterea brand-ului meu. În continuare, mulți oameni nu cred că pictez. Mereu am fost autentică. Iubesc să fiu fotografiată, dar iubesc și să fiu creatică și să fac artă

- Brittney Palmer

Vezi și:

„Fac atac de panică” » Superba soție a lui Alexandru Mățan nu s-a obișnuit cu viața în Statele Unite: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată asta”
MONDEN
„Fac atac de panică” » Superba soție a lui Alexandru Mățan nu s-a obișnuit cu viața în Statele Unite: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată asta”
Gluma macabră a provocat HAOSUL la conferință » A aruncat cu bidonul în adversarul din main event-ul UFC!
UFC
Gluma macabră a provocat HAOSUL la conferință » A aruncat cu bidonul în adversarul din main event-ul UFC!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  15 Decembrie 2023, 17:42

„Britney nu a fost doar un ambasador extraordinar pentru UFC, ci și pentru femeile din această industrie în general. Britney s-a reprezentat întotdeauna pe ea însăși și compania cu clasă. A devenit propriul ei brand. Este o adevărată pierdere pentru UFC și pentru fanii săi. Este o tânără de neoprit, cerul este cu adevărat limita”, a transmis Jon Jone, cel mai bun luptător din istoria UFC, pe contul personal de Instagram.... Fii ca Britney, cerul este cu adevarat limita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează