SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE 2012

Buget tăiat » Britanicii micşorează costurile pentru JO 2012!

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Guvernul britanic va micşora cu 29 milioane de lire sterline costurile pentru Olimpiada din 2012.

S-a confirmat deja: guvernul britanic şi Autoritatea Olimpică vor reduce cheltuielile pentru clădirile şi infrastructura Jocurilor Olimpice de la Londra. Cu cît? Suma poate ajunge la 29 de milioane de lire sterline. Deocamdată, au dispărut 20 de milioane, 7 după ce s-a renunţat la învelişul de plastic cu design mural pentru Stadionul Olimpic.

"Autoritatea Olimpică a continuat să scadă costurile, în ciuda faptului că este cel mai complex an în termeni de construcţie", a spus Hugh Robertson, ministrul britanic al sportului. "Totuşi, cele douăzeci de milioane economisite pînă acum au avut un impact minim asupra întregului program".

Pachetul de fonduri din sectorul public rămîne la 9,298 miliarde de lire sterline, existînd o rezervă de urgenţă de 1.143 de milioane. De asemenea, construcţiile pentru Olimpiadă, baze şi alte clădiri, sînt încheiate în proporţie de 75 la sută.

623 de zile mai sînt pînă la JO de la Londra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează