SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

Camelia Potec, curtată de Prinţul Albert de Monaco: „M-au întrebat dacă nu puteam face un efort să devin prinţesă”

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a fost curtată în trecut de Prinţul Albert de Monaco.
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a fost curtată în trecut de Prinţul Albert de Monaco.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 12:25 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 12:36

Camelia Potec, 38 de ani, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a fost curtată în trecut de Prinţul Albert de Monaco, 62 de ani.

„Nu ştiu ce să spun. Pur şi simplu nu am simţit, nu ştiu. Nu m-am gândit niciodată. Nu am fost îndrăgostită, ăsta e motivul. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac şi nu a fost cazul aici. 

Mulţi m-au întrebat dacă nu puteam face un efort ca să devin prinţesă. Nu, nu a fost ăsta ţelul meu în viaţă. Poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. E important să te simţi aşa, nu să ai acest statut", a spus Camelia pentru Look Sport.

Camelia Potec, curtată de Prinţul Albert de Monaco: „M-au întrebat dacă nu puteam face un efort să devin prinţesă”
Camelia Potec și Prințul Albert de Monaco

Camelia Potec, curtată de Prinţul Albert de Monaco

Doina Sava, fosta antrenoare a Cameliei, a precizat pentru sursa citată: „A fost luată prin surprindere. Noi ne vedeam în fiecare an cu Prinţul Albert de Monaco, pentru că aveam o competiţie acolo. Sigur că eram foarte încântaţi toţi când apărea. Venea şi stătea la competiţii, făcea premieri, eram invitaţii lui la o serată super. Eu am aflat târziu că seara, câţiva, au ieşit la un club unde a fost şi Albert de Monaco. După nişte ani, cine era invitată la masa alteţei sale? Era reprezentata noastră cea mai frumoasă, cea mai medaliată, cea mai deşteaptă. El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce”.

Potec are în palmares, pe lângă aurul olimpic din 2004, două medalii de bronz la Campionatele Mondiale (2001 - 200 m liber; 2009 - 1.500 m liber) şi patru medalii de aur, trei de argint şi zece de bronz la Campionatele Europene.

Citește mai multe știri de actualitate:

CSM București în carantină: pe lângă Cristina Neagu, la clubul Primăriei Capitalei s-a mai depistat un caz de COVID-19! Ce spune Gabi Szabo

De la 20 la 83 de milioane! Bugetul pentru sala SF din fosta mlaștină s-a mărit de peste 4 ori în doi ani!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Octombrie 2020, 20:55

Accidentul Cameliei Potec rămâne antologic. Unii cheamă părinții, alții rudele, în ajutorul domnișoarei Potec ea au venit bodiguarzii Lui Tiriac.

remarque
remarque  •  09 Octombrie 2020, 13:52

Albert de Monaco are o lista lunga de aventuri. A facut multe printese cu propuneri similare. Crede Potec ca se schimba lupul daca isi ia cojoc pe el? Sau crede despre noi ca putem crede asa ceva?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează