SPORTURI  »  ALTELE  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București în carantină: pe lângă Cristina Neagu, la clubul Primăriei Capitalei s-a mai depistat un caz de COVID-19! Ce spune Gabi Szabo

Gabriela Szabo spune că nu s-a întâlnit în ultimele zile cu Cristina Neagu, deși sunt speculații FOTO
Gabriela Szabo spune că nu s-a întâlnit în ultimele zile cu Cristina Neagu, deși sunt speculații FOTO

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 11:18 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 12:15

Angajații clubului CSM Bcururești au fost trimiși acasă după ce s-a mai descoperit un caz de infectare cu coronavirus. Spațiul în care își desfășoară activitatea clubul primăriei a fost dezinfectat vinerea trecută, dar și luni.

Angajații CSM București, clubul patronat de Primăria Capitalei, au fost trimiși să muncească de acasă. Asta după ce joia trecută s-a descoperit primul caz de coronavirus care are legătură cu CSM, e vorba de jucătoarea de handbal Cristina Neagu

Au fost persoane care au avut contact cu echipa de handbal și tocmai de aceea s-a hotărât ca vinerea trecută angajații să facă tele-muncă, să lucreze de acasă, ca să putem dezinfecta sediul clubului, autocarele, mașinile”, a explicat directorul general Gabriela Szabo.

Luni angajații au revenit la muncă, dar au fost informați că a mai apărut un caz de infectare, de această dată direct. Din sursele Gazetei Sporturilor, este vorba de fostul director adjunct al clubului, Alexandru Nedea, cel care acum este inspector de specialitate la tenis de câmp

„Nu pot să vă dau numele persoanei, dar e adevărat că a fost descoperit un angajat. Din nou am luat decizia de a lucra de acasă și de a se mai face încă o dezinfecție”, a subliniat Szabo.

Directorul general e în concediu

S-au făcut și speculații cum că Gabriela Szabo ar fi și ea infectată cu virusul SARS CoV-2, după ce directorul general a intrat de luni în concediu. „A fost în campanie electorală, a avut sute de contacți direct. S-a simțit rău, la birou, săptămâna trecută”, a dezvăluit unul dintre angajați.  

Szabo a negat totul cu vehemență. „Sunt în concediu de odihnă, nu concediu medical. Știu cine tot îmi poartă de grijă, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu sunt acasă, sănătoasă. Vreau doar să mă odihnesc câteva zile pentru că eu am fost la serviciu și în perioada de pandemie”, a declarat Gabriela Szabo.

Sesizare la DSP București

În ultima perioadă, câțiva dintre angajații clubului CSM București au făcut o serie de sesizări la Direcția de Sănătate Publică București, invocând faptul că în cadrul clubului nu se poartă măști de protecție

DSP a venit în control, dar s-a trimis o adresă prin care s-a constatat că sesizările nu sunt conforme cu realitatea. „Controlul nu ne-a dat dreptate, dar la puțin timp au apărut primele cazuri de infectare. Cine are dreptate?”, întreabă angajații clubului care au reclamat la DSP neregulile.

Citește mai multe știri din handbal:

EXCLUSIV Cristina Neagu are coronavirus » Care este starea jucătoarei + ce urmează pentru CSM București

CSM Focșani, exclusă din turneul de la Sf. Gheorghe! Federația încasează o amendă de 40.000 de lei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează