SPORTURI  »  ALTELE  »  SĂRBĂTORI

VIDEO. Campioanele Europei la tenis de masă s-au distrat la pregătirile pentru Paşte: au pictat ouă şi mingi de ping pong

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 20:37

Fetele din nationala de tenis de masă s-au întrecut la pictat ouă şi mingi de ping pong. Toate au ieşit gata de dus la expoziţie! Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu și colega lor, Andreea Dragoman, sunt bune nu doar la tenis de masă ci și la încondeiat ouăle de Paște.

Sportivele și colegii lor din lotul “tricolor”, Ovidiu Ionescu, Rareș Șipoș, Cristian Pletea și Hunor Szocs s-au întrecut în desene inedite pe ouă dar și pe mingea de tenis de masă de care nu se despart nici în această perioadă.

„În această perioadă, am încercat și alte talente de ale mele. Am pictat pe ouă și pe mingea de tenis. Cred ca mi-a ieșit. Paște fericit!”, a transmis Bernadette Szocs.

Eliza Samara a spus: „E prima dată când fac Paștele în casă, am pictat, m-am jucat, o minge și un ou, simbolurile mele preferate în această perioadă“. Iar Daniela Dodean Monteiro a spus: „Am improvizat și am pictat cu niște culori de machiaje un ou de Paște și o minge de tenis de masă în culorile tricolorului”.

Adina Diaconu a declarat: „Împreună cu părinții mei am pregătit ouăle de Paște, dar nu numai. Am colorat și câteva mingi în culorile noastre naționale și evident cu paleta de tenis pe ele! Paște fericit!”. Iar Andreea Dragoman a spus: „E prima dată când petrec Paștele în casă. Am încercat să fac ceva draguț. Mie îmi place ce a ieșit. Să aveți un Paște liniștit si să rămâneți acasă!”.

Pregătiri de Paște în familia Laurențiu Reghecampf - Anamaria Prodan, la Dubai

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Imagini COLOSALE, difuzate în premieră! Flagrant de proporții în fotbalul românesc » Poliția a descins și i-a prins cu pungi pline cu bani, pentru trucarea unui meci!

EXCLUSIV Anamaria Prodan: „Florinel Coman, 50 de milioane de euro? Jucători umflați! Sunt șocată că nimeni nu spune adevărul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  19 Aprilie 2020, 00:04

Frumușică unguroaica ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close