SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI ALPIN

Carlo Janka a cîştigat marele glob de cristal

carlo
carlo

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Carlo Janka a cîştigat marele glob de cristal din acest sezon al Cupei Mondiale de schi alpin, în timp ce Ted Ligety şi-a adăugat în palmares cel de-al doilea glob al specialităţii.

După succesul din 1992, al lui Paul Accola, Carlo Janka a devenit cel de-al doilea elveţian care reuşeşte această performanţă graţie victoriei obţinute în proba de super-G de la Garmisch.

Campionul olimpic al specialităţii i-a depăşit, în clasamenul general, pe Benjamin Raich, care se află pentru a patra oară în carieră pe poziţia secundă şi pe compatriotul său, Didier Cuche. 

Lui Ted Ligety i-a fost suficient locul 3 în cursa de super-G, pentru a putea cîştiga globul mic de cristal în faţa lui Massimiliano Blardone şi a lui Marcel Hirscher care a fost descalificat pentru ca a luat startul mai devreme. 

Ultima cursă din cadrul competiţiei masculine, slalom, la schi alpin se va desfăşura mîine, 13 martie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  18 Martie 2010, 23:05

Ca de obicei, gsp dezinformeaza. E chiar atat de dificil sa va informati putin ce-i cu disciplinele astea? Mi-e lehamite de cata dezinformare practicati cu nerusinare.

 •  12 Martie 2010, 17:20

janka la ski alpin...ammann la sarituri...elvetienii domina:X:X

 •  12 Martie 2010, 16:01

In sfarsit, cateva randuri si despre alt sport decat fotbalul. Decat nimic...Aveti grija, se supara Behehe!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează