SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTĂ FEMININĂ

Carmen Tocală, şeful sportului românesc?

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00


Agenţia de Investigaţii Media titrează pe site-ul www.agentia.org că "surse din cadrul PDL spun că preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport urmează să fie numită, de către premierul Emil Boc, actuala şefă a baschetului românesc, Carmen Tocală (foto), prietena foarte bună a fostului ministru Monica Iacob Ridzi."


Numele Carmen Tocală a mai fost vehiculat şi în iarna anului trecut, ca succesor al Sorinei Plăcintă, dar pînă la urmă a fost numită Doina Melinte, care are o calitate căreia preşedintelui FRB i-a lipsit: legitimaţia de membru PD-L.


Noua Autoritate, subordonată Ministerului Educaţiei, are o structură de conducere ce include, pe langă preşedintele cu rang de secretar de stat, doi vicepreşedinţi cu rang de subsecretar de stat şi un secretar general. Marţi, premierul Emil Boc a semnat ordinul de numire al lui Constantin Neagu în postul de secretar general al ANTS, cel care a ocupat acest post din momentul în care a fost înfiinţat MTS.


Pe de altă parte, alte surse din PD-L susţin însă că actualul şef al sportului, Doina Melinte, a primit toate asigurările din partea lui Emil Boc că va rămîne în funcţie.

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (2)
 •  25 Aprilie 2010, 18:59

Buna ziua!am o intrebare ati vazut meciul de aseara de la sibiu cu elba timisoara cand am fost furati pe fata nu se va lua nici o decizie ca si in partida de anul trecut cu asesoft ploiesti?

 •  03 Martie 2010, 17:41

Constantin Neagu a fost numit vicepresedinte ANST nu secretar general

Vezi toate comentariile (2)
Comentează