SPORTURI  »  ALTELE  »  CAIAC CANOE

ARGINT pentru Cătălin Chirilă la Campionatele Europene de la Cracovia!

Cătălin Chirilă
Cătălin Chirilă

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2023 16:02 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 13:50

Cătălin Chirilă (25 de ani) a obținut medalia de argint în proba neolimpică de canoe simplu, 500 de metri, de la Jocurile Europene de la Cracovia-Malopolska, comeptiție considerată drept Campionate Europene.

Cătălin Chirilă a fost al doilea cel mai rapid în finala probei de canoe simplu, 500 de metri, și a câștigat astfel argintul la Campionatele Europene desfășurate la Cracovia.

ARGINT pentru Cătălin Chirilă la Campionatele Europene de la Cracovia

Sportivul român a oprit cronometrul la 1:46.340, la mai puțin de o secundă după câștigătorul medaliei de aur, cehul Martin Fuksa (1:45.462). 

ARGIIIIIIINT! Cătălin #Chirilă a terminat pe locul al doilea cursa #canoe simplu 500 m de la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023. Felicitări!

Publicată de TVR1 pe Sâmbătă, 24 iunie 2023

Echipa României pentru Jocurile Europene cuprinde 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, caiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon.

La kaiac-canoe, România are 5 reprezentanți: Camelia Maria Mincă, Cătălin Chirilă, Ilie Sprincean, George Mihăiţă Ţenţa și Darius Florentin Zaharia, antrenați de perechea Florin Popescu - Nicu Romică Șerban.

Canoistul Cătălin Chirilă a fost, alături de atleta Bianca Ghelber, portdrapelul României la ceremonia de deschidere.

Mai multe știri din sporturi:

ÎNOT - David Popovici s-a calificat în finală la Sette Colli cu cel mai bun timp din serii

TENIS - Postarea celor de la Wimbledon a scandalizat familia unui mare jucător: „Îngrozitor din toate punctele de vedere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  25 Iunie 2023, 09:12

Felicitari Catalin Chirila !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează