SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOE

Detalii de culise de la un campion mondial și european: „Se simt lipsurile față de străini”

Cătălin Chirilă
Cătălin Chirilă

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 12:28 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 12:40

Cătălin Chirilă (24 de ani), campion mondial și european la proba de canoe 1.000m simplu, a vorbit despre lipsurile pe care le simte în staff-ul său.

Sportivul român a scos în evidență diferențele față de sportivii din alte țări. La Mondialul din Canada, el i-a învins pe brazilianul Isaquias Santos, campion olimpic în 2021, și pe cehul Martin Fuksa, cel care deține recordul mondial în canoe 1000m simplu, 3:42.385.

Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus pentru că e pro-occidental şi a protestat împotriva dictatorului Lukaşenko! Câți ani de închisoare riscă fostul portar
BELARUS
Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus pentru că e pro-occidental şi a protestat împotriva dictatorului Lukaşenko! Câți ani de închisoare riscă fostul portar

Cătălin Chirilă: „E greu fără nutriționist și psiholog”

„Uneori se simte diferența față de cei din străinătate. Am învins campionul olimpic (n.r. - Isaquias Santos). Poate nici el nu are condiții extraordinare, dar tot are un sprijin. Noi nu avem psiholog, nutriționist. Se simte lipsa în staff-ul unui sportiv profesionist”, a declarat Cătălin Chirilă la Pro Arena.

Apoi, el a explicat cum vede sportul în România și avertizează: „Performanțele lui Ivan Patzaichin sunt de neegalat. Am apărut eu acum, o singură persoană. Cu o singură persoană nu se face primăvară. Mă bucur că măcar pot fi o inspirație pentru copii”.

Este greu de ajuns sus, dar mai greu e să te menții. Acum adversarii mă cunosc, mi-au observat stilul nebun de abordare, pentru e un stil stil nebun. Încep finish-ul de la jumătatea cursei.

- Cătălin Chirilă, campion mondial și european la canoe

Cătălin Chirilă în 2022

  • Aur european și mondial la canoe 1.000 de metri simplu
  • Argint mondial la canoe 500m simplu
  • Bronz european la canoe 500m simplu

Citește și alte știri din sporturi:

Omul care a lucrat 7 cu Serena Williams povestește ce l-a surprins: „A fost ceva neașteptat, deși am lucrat cu o echipă masculină”

Anchetă după acuzațiile lui Magnus Carlsen » Ce plan are Federația Internațională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează