SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

EXCLUSIV Momentele neștiute din cariera lui Cătălin Moroșanu: „M-am bătut pe 100 de euro” + când devine kickboxing-ul sport olimpic?

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Articol de , - Publicat luni, 28 decembrie 2020 19:40 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 20:29

Cătălin Moroșanu (36 de ani), promotor al Dynamite Fighting Show, crede că România va fi foarte bine reprezentată la Jocurile Olimpice prin kickboxing. 

Moroșanu se bucură de celebritatea acestui sport în România și crede că rezultatele lui Benny Adebguyi și ale lui Andrei Stoica vor aduce și mai multă popularitate:

„Kickboxingul nu e încă sport olimpic, poate de asta nu are autoritatea altor sporturi mari. La nivel mondial, acest sport are explozie teribilă. În România sunt mii de sportivi. Sunt federații unde sunt câteva sute de sportivi. E incredibil pentru kickboxing. Am aflat că în 2023 va deveni sport olimpic, ceea ce va fi un boost pentru acest sport”.

Cătălin Moroșanu: „În kickboxing e altfel decât în fotbal” 

„Moro” are încredere în practicanții de kickboxing din România. Iar investițiile în tineri care se fac e convins că vor aduce rezultate remarcabile României în această disciplină: 

„Avem o paletă mare de sportivi care au capacitatea de merge la JO din acest sport. Ne dorim mult asta, mă voi implica personal. DFS a trimis 3 sportivi la Campionatul European de la Dublin și au ieșit doi campioni. Creștem eroii care vor reprezenta România în viitor. Investim în tineret, în fotbal nu s-a mai investit în tineret. Valoarea era pusă la coșul de gunoi, ajungeau sus doar cei cu pile”, a mai zis Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, sfaturi pentru tineri 

Totuși, Moroșanu le dă sfaturi tinerilor practicanți, cărora le cere să uite în primă fază de partea financiară și să se focuseze pe performanțe: 

„Tinerii de la noi trebuie să priceapă că prima dată trebuie să-și dorească să fie campioni. Abia apoi să viseze la bani. Acum cam toți sportivii mei vor bani și abia apoi să vadă dacă vor câștiga meciul, ceea ce mă dezamăgește foarte tare. La începutul carierei eu m-am bătut pe 100 de euro. Banii au venit de la sine. Nu m-am gândit niciodată în viața mea câți bani voi câștiga dacă mă voi bate cu cineva anume. Voiam să câștig și să am acea faimă și glorie. Asta e mentalitatea corectă!”, a mai zis Moroșanu.

Citește și alte știri despre Cătălin Moroșanu: 

EXCLUSIV VIDEO Cătălin Moroșanu, probleme în pandemie: „Mi-au dat o amendă de 30.000 de lei”

EXCLUSIV Cum a trăit Moroșanu meciul lui Benny cu Badr Hari: „ Mă gândeam «Mamă! Noi, românii, iar luăm bătaie! Și la fotbal, și aici...»”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează