SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

EXCLUSIV VIDEO Cătălin Moroșanu, probleme în pandemie: „Mi-au dat o amendă de 30.000 de lei”

Articol de , - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 12:30 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 17:41

Anul 2020 a adus multe piedici sportului mondial, implicit și sporturilor de contact. Cătălin Moroșanu, promotor al Dynamite Fighting Show, a oferit detalii despre ce înseamnă organizarea unei gale într-un astfel de sport în condițiile pandemiei de Covid-19. 

Amenzi, controale și mult stres, prin asta a trecut „Moro" în ultimele 9 luni: „A fost foarte dificil să organizăm gale în condițiile impuse. Prima a fost pe 5 martie, cu trei zile înainte de starea de urgență, ne-a ajutat Dumnezeu. A doua, cea din București, a fost cea mai grea, în luna august".

VIDEO  Ce înseamnă organizarea unei gale în plină pandemie

Gala de la Cluj a fost ceva mai ușoară. Domnul Boc ne-a înțeles, n-au fost probleme, deși am avut 3 sportivi testați pozitiv. Din păcate am anulat 3 meciuri. Dar trebuie să ne asumăm
- Cătălin Moroșanu, promotor DFS

Amenzi pentru sportivi și promotor

Gala din vară i-a dat multe bătăi de cap lui Moroșanu, care a fost nevoit să achite căteva amenzi usturătoare. Nici sportivii n-au scăpat nesancționați: „A fost nevoie de aviz de la DSP, l-am luat. Apoi au venit și mi-au dat o amendă de 30.000 de lei. A venit poliția de la secția 14 și a dat amenzi la fiecare sportiv în parte. Nu înțeleg de ce, mai bine mă amendau pe mine. N-am avut nici spectatori, m-a îmbătrânit mult acea gală", a mai zis Moroșanu.

E greu fără spectatori, parteneri în primării și consiliu local. Plus că nu poți aduce sportivi din Olanda sau din alte părți. E foarte dificil să organizezi așa. Nu sunt bugete suficiente
- Cătălin Moroșanu

Citește mai multe știri din kickboxing: 

EXCLUSIV Cum a trăit Moroșanu meciul cu Benny cu Badr Hari: „ Mă gândeam «Mamă! Noi, românii, iar luăm bătaie! Și la fotbal, și aici...»”

Benny Adegbuyi, dat pe spate de unul dintre cei mai valoroși antrenori români: „Se pricepe la kickboxing, m-am antrenat cu el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zagna
zagna  •  28 Decembrie 2020, 16:15
Postat de Mihnea Ilie pe 28 Decembrie 2020, 09:38

Era bine dacă aveai 30.000 de neuroni măcar... Dar nu sunt nici ăștia...

Tu nu ai nimar 1 neuron !

192486884818821
Mihnea Ilie  •  28 Decembrie 2020, 09:38

Era bine dacă aveai 30.000 de neuroni măcar... Dar nu sunt nici ăștia...

10222272331369775
Costa Vn  •  28 Decembrie 2020, 07:56

Interlopul Iasilor se plange. Auzi la el: "Ne-a ajutat Dumnezeu". Va ajutat sa ce, sa va smardoiti unii pe altii? Sa va rupeti fetele si sa va umpleti de sange? Care Dumnezeu mai? Ala al batausilor? Nu vezi ce ipocrit esti?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează