SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Benny Adegbuyi, dat pe spate de unul dintre cei mai valoroși antrenori români: „Se pricepe la kickboxing, m-am antrenat cu el”

Benny Adegbuyi
Benny Adegbuyi

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 14:54 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 17:08

Benny Adegbuyi (35 de ani) a vorbit, la câteva zile distanță după victoria categorică reușită împotriva lui Badr Hari, despre conexiunile sale cu lumea fotbalului.

Adegbuyi a oferit o declarație surprinzătoare, mărturisind că s-a antrenat alături de Cosmin Olăroiu, tehnicianul lui Jiangsu Suning, proaspăt desemnat cel mai bun antrenor al anului în tradiționala Anchetă GSP.

„Am şi făcut antrenamente cu Cosmin Olăroiu. Chiar se pricepe, e foarte bun, e pasionat de kickboxing. Iubeşte sportul şi tot ceea ce înseamnă sportiv românׅ”, a spus Benny Adegbuyi, potrivit Adevărul

Benny Adegbuyi a jucat fotbal

Benny Adegbuyi a spus că a practicat fotbalul în copilărie și că echipa preferată din Liga 1 este FCSB. „În trecut, urmăream fotbalul mai des. De când m-am concentrat pe kickboxing, nu prea am mai urmărit. Am rămas cu FCSB ca fiind echipa care a adus cele mai mari victorii şi, cumva, pot să zic că ţin cu ea. Toți în copilărie am cochetat cu fotbalul. 

Am avut momente în care am vrut să devin fotbalist, dar mi-am dat seama că nu sunt făcut pentru asta”, a declarat Benny Adegbuyi la Pro X.

VIDEO Benny Adegbuyi: „Am dus acest sport la un alt nivel!” + Ce spune despre o confruntare cu partenerul său de antrenament, Rico

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Cosmin Olăroiu, despre viața în China în timpul pandemiei: „Aici e cea mai mare libertate! Nu există mască, distanțare”

Benny Adegbuyi putea face carieră în fotbal: „Am vrut să devin fotbalist” » Cu ce echipă din Liga 1 ține

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  26 Decembrie 2020, 21:51

Il vrei la Steaua?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează