ALTELE  ·  REACȚIE

Cătălin Moroșanu, reacție pe Facebook după ce a ieșit din spital: „Pălitura moldovenească încă funcționează” :D

Cătălin Moroșanu // foto: Boo Hoo Photos
Cătălin Moroșanu // foto: Boo Hoo Photos

Sambata, 08 Iunie

Cătălin Moroșanu, 34 de ani, e în afara oricărui pericol după ce ajunsese la spital în urma meciului câștigat joi seara în fața britanicului Daniel Sam, 37 de ani, în partida disputată la Cluj în gala Dynamite Fighting Show.

Vineri seara, Moroșanu a postat un mesaj pe Facebook, la 24 de ore după succesul la limită reușit la Cluj: „Pălitura moldovenească încă funcționează”.

Meciul Moroșanu - Daniel Sam a fost unul extrem de echilibrat, iar câștigătorul a fost desemnat în urma deciziei arbitrului.

Moroșanu a ajuns la spital după victoria cu Daniel Sam

Imediat după meciul cu Daniel Sam, Cătălin Moroșanu a ajuns la spital, unde a stat până dimineața, la ora 04:00. Cunoscutul luptător acuza dureri mari în zona coastelor, iar apropiații au decis să-l ducă pe Moroșanu la spital pentru investigații. Spre norocul luptătorului, radiografiile au arătat că n-a suferit vreo fractură. 

Vezi și: Cătălin Moroșanu, dus de urgență la spital după lupta cu Daniel Sam » În ce stare se află + reacția DURĂ a lui Daniel GhițăBecali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1