SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

Campion național și balcanic la culturism, găsit fără suflare într-un lac din Dâmbovița » Ce variantă iau în calcul anchetatorii

Cătălin Ștefănescu / Sursă foto: Facebook +10   FOTO
Cătălin Ștefănescu / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 09:18 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 11:57

Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism în 2020, a avut parte de un sfârșit tragic. Acesta a fost găsit fără suflare într-un lac din Dâmbovița, în localitatea Lazuri. Se pare că sportivul de 30 de ani ar fi murit înecat în timp ce se afla la pescuit.

Cătălin Ștefănescu se afla la pescuit cu un prieten în ziua fatidică. Amicul culturistului a fost pentru scurt timp plecat din locul în care cei doi pescuiau, iar când a revenit l-a găsit înecat pe acesta, scrie targovistenews.ro.

Anchetatorii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia, iar ei iau în calcul inclusiv posibilitatea ca acestuia să i se făcut rău, mai ales că apa nu depășea un metru în perimetrul respectiv. 

Cătălin Ștefănescu era campion național și balcanic la culturism

Cătălin Ștefănescu / Sursă foto: Facebook
Cătălin Ștefănescu / Sursă foto: Facebook
Cătălin Ștefănescu / Sursă foto: Facebook
Cătălin Ștefănescu / Sursă foto: Facebook
Cătălin Ștefănescu / Sursă foto: Facebook
+6 FOTO

„Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Se efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Ștefănescu a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic de culturism din 2020 și avea în palmares atât un titlu de campion național, cât și un titlu de campion balcanic. El profesa ca antrenor de fitness în Târgoviștea natală.

Cătălin Ștefănescu a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic din 2020. El a reprezentat România la categoria Classic Bodybuilding 180 cm. La Campionatul Național de Fitness și Culturism, Cătălin Ștefănescu s-a clasat pe locul 1 la categoria Bodybuilding Clasic 80 kg.

Cătălin era căsătorit și avea o fetiță.

Citește și alte știri din sport: 

Înotătorii „tricolori” care au participat la Campionatele Europene de Juniori de la Belgrad au revenit în țară. Cum a trăit Vlad Stancu calificarea la JO + La ce visează Daria-Măriuca Silișteanu și Vlad Mihalache

Nicoleta Alexandrescu, antrenoarea federală, despre handbalistele din naționala feminină U19: „Trebuie să avem încredere în ele, au un potențial real, indiferent pe ce loc vor termina acest turneu final"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează