SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPION EUROPEAN

Cătălin Zmărăndescu e noul campion european IBA!

Sursa foto: Inno Brezeanu, www.romani.co.uk
Sursa foto: Inno Brezeanu, www.romani.co.uk

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 23:55

Cătălin Zmărăndescu a devenit în această seară noul campion european IBA, învingîndu-l pe irlandezul Aran Boyd.

Adversarul său, locul 46 în lume în versiunea IBA, n-a rezistat nici măcar o repriză în ring, fiind făcut KO de Zmărăndescu. Luptătorul român s-a bătut pentru prima dată după 6 ani pe reguli de box, dar asta nu l-a oprit din drumul său spre centura europeană.

Cătălin Zmărăndescu deţine recordul pentru cel mai rapid KO, în BAMMA, el naucindu-şi anul trecut adversarul în gala de pe Wembley Arena în numai 26 de secunde.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  19 Mai 2013, 15:55

Bravo lui!

dicon
dicon  •  19 Mai 2013, 09:39

Este si el un roman care incearca sa se descurce pentru el si pentru familie in mod cinstit.Nu fura,nu cerseste,nu sparge banci,ca alti "romani" care ne-au facut de rasul planetei.Mi-as dori ca toti romanii care se lupta pentru o viata demna sa aiba succes (sau succesuri,cum ar spune unii).

cor_dos
cor_dos  •  19 Mai 2013, 06:09

Daniel Ghita ala e luptator. chiar daca si-a luat-o de 2 ori se bate cu cei mai buni si pierde tot la titlu. despre ala sa scrieti! si fratii din aia din k1 sunt talent.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează