SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

Coronavirus la Corona Brașov » Secția afectată și decizia luată de conducerea clubului

Caz de coronavirus la Corona Brașov
Caz de coronavirus la Corona Brașov

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 17:02 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 17:30

Pandemia de coronavirus a atins și clubul CSM Corona Brașov, mai exact o grupă de junioare de la handbal. O jucătoare a fost confirmată pozitiv, după ce unul dintre părinți fusese, la rândul lui, depistat cu Covid-19.

Cazul nu a afectat, însă, activitatea formației din care face parte tânăra handbalistă, și implicit a clubului. Jucătoarea nu s-a mai prezentat la antrenamente din data de 26 iunie, când echipa a primit câteva zile libere.

Coronavirus la Corona Brașov

Potrivit oficialilor grupării brașovene, singurele persoane din club cu care a mai intrat în contact au fost două colege cu care s-a întâlnit în timpul liber, până să afle de cazul din familia sa.

Jucătoarea în cauză se află în izolare, iar cele două coechipiere au luat aceeași decizie. Mai mult, una dintre ele s-a testat PCR-RT, rezultatul fiind negativ, cealaltă urmând să se testeze la rândul ei.

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre coronavirus:

Continuă veștile proaste la CFR Cluj: încă un titular, depistat pozitiv cu COVID-19 » Totalul a ajuns la 12

UPDATE Craiova, trasă pe dreapta după cazul de coronavirus din cadrul clubului + rezultatul testului lui Bergodi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează