SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

GALERIE FOTO „Ce naiba faci aici?!” / „E marketing, șefu'” » Nina e motivul „exploziei” pe care UFC o are în mediul online

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 09:29 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 10:56

Nina Marie Daniele, devenită celebră sub pseudonimul Nina Drama, este unul dintre motivele pentru care UFC-ul a devenit atât de popular în mediul online.

UFC-ul este cea mai populară promoție de lupte din lume. Dana White a știut să atragă cei mai buni sportivi și este un as la capitolul promovare.

FOTO. Nina Drama, cea mai sexy reporteră din lumea sportului! Imagini în ipostaze inedite

+16 FOTO

Printre atuurile din mediul online se numără, fără dubii, și Nina Drama. Născută în Los Angeles, California, a devenit celebră datorită interviurilor neconvenţionale. Durii din UFC primesc cele mai stranii întrebări, de la „pe cine ai chema să te ajute în cazul unei invazii extraterestre?” la unele cu tentă vulgară. Clipurile postate pe rețelele de socializare strâns sute de mii de vizualizări.

A câștigat respectul luptătorilor cu stilul ei, mereu pusă pe glume și cu replici pe măsură.

Inclusiv Sean Strickland, un personaj controversat din UFC, cu un discurs homofob și sexist, a intrat în jocul Ninei. Recent, în timpul unei lecții, a încurajat-o: „Chiar te descurci bine, bravo!”. Cei doi au filmat interviuri și scenete în mod regulat în ultimii ani.

Ultimul clip postat pe contul de Youtube a strâns peste 10.000 de aprecieri în mai puțin de 10 ore. În tentativa de a promova gala „Power Slap 7”, Nina a apelat la „ajutor” pentru a-și evidenția formele. Dana White, șeful UFC, apare în cadru și întreabă: „Ce naiba faci?”. Răspunsul e hilar și completează scena: „Marketing, Dana, marketing!”.

+16 FOTO

Citește și alte știri din sportul internațional:

„Medicii erau șocați, credeau că mi-am făcut creierul pilaf” » Celebra Ronda Rousey, mărtusiri cutremurătoare din UFC: „Mi-era frică de demență”
UFC
„Medicii erau șocați, credeau că mi-am făcut creierul pilaf” » Celebra Ronda Rousey, mărtusiri cutremurătoare din UFC: „Mi-era frică de demență”
Simona Halep, out de la Roland Garros? „Din ce am înțeles...”
ROLAND GARROS
Simona Halep, out de la Roland Garros? „Din ce am înțeles...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  13 Aprilie 2024, 16:33

'Nina-Va...'

mr90
mr90  •  13 Aprilie 2024, 11:25

Prostimea ... nu Nina

Vezi toate comentariile (2)
Comentează