SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

FOTO Lupta luptelor! „Cel mai înfricoșător om din lume” se va bate cu „Iranianul Hulk”

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 11:42 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 12:08

Una dintre cele mai intense lupte din lumea sporturilor de contact va avea loc pe 2 aprilie 2022, pe arena O2 din Londra, între Martyn Ford, supranumit „Cel mai înfricoșător om din lume”, și Sajad Gharibi, supranumit „Iranianul Hulk”.

Duelul dintre cei doi era așteptat de multă vreme, amândoi dorind să lupte, însă ideea s-a concretizat abia în această toamnă, lupta urmând să aibă loc în cadrul unei gale care va avea loc la Londra. De altfel, se pare că toate biletele pentru această luptă au fost deja vândute, fanii luptelor MMA așteptând cu sufletul la gură acest duel.

Portretul celor doi luptători

Martyn Ford, 39 de ani, e o prezență intimidantă în orice cadru, având peste 136 de kilograme la o înălțime de 2.03 metri. E născut în Marea Britanie și a fost la bază actor, reușind să devină, însă, mult mai cunoscut ca bodybuilder și lupător MMA. A apărut și în filme celebre, ca Furios și Iute 9, Kingsman, Final Score sau The Nevers.

GALERIE FOTO. Cum arată „cel mai înfricoșător om din lume”, Martyn Ford

+24 FOTO

Sajad Gharibi, 29 de ani, nu se poate lăuda cu același succes în showbizz ca Martyn, însă a ajuns și el în centrul atenției datorită experienței sale ca bodybuilder. E născut și locuiește în Iran, are 1.88 metri și 177 de kilograme.

Înainte de a-și găsi faima în MMA, Sajad apărea în 2016 într-un clip video în care se ofera să lupte împotriva ISIS în Siria. „Sunt un apărător al țării mele, în primul rând. Vreau să mulțumesc Generalului Soleimani și soldaților care și-au pierdut viața în Siria. Ei sunt eroii mei”, spunea luptătorul.

GALERIE FOTO. Imagini uluitoare cu „Iranianul Hulk”

+24 FOTO

Rivalitate extremă între Martyn Ford și Sajad Gharibi

Deși Martyn și Sajad nu s-au întâlnit până acum în ring, între ei există o mare rivalitate și o tensiune puternică. „Nu promit că va fi o luptă prea tehnică, lucrurile au devenit prea personale”, a scris Ford la o postare pe Instagram care anunța duelul dintre cei doi.

Actorul a mai declarat că își propune să câștige în cel mai scurt timp contra „Iranianului Hulk”, în timp ce Sajad a fost mai rezervat în declarații. Totuși, Gharibi e la fel de nerăbdător în privința luptei, afirmând în urmă cu ceva timp că și-ar dori o categorie „super grea” în MMA deoarece adversarii cu care luptă sunt prea mici pentru el și așteaptă o provocare mai mare. Care ar putea veni pe 2 aprilie 2022, pe arena O2 din Londra.

Citește și alte știri din MMA:

REVOLTĂTOR! Un luptător din UFC, neonazist recunoscut, face declarații halucinante: „Îmi place când ies din casă și mă gândesc că aș putea ucide pe cineva”

VIDEO Imagini scandaloase în Polonia » Femeie bătută zdravăn de un bărbat, într-o gală MMA: „Nu voi mai permite asta vreodată”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
alex0220
alex0220  •  17 Noiembrie 2021, 11:02

https://www.youtube.com/watch?v=8aT59-vjfYw

alexpreda
alexpreda  •  17 Noiembrie 2021, 01:51
Postat de lemmy_black pe 16 Noiembrie 2021, 18:43

Unde il vezi tu pe Ford gras ??? Are 2 metri si 130 de kg !! Ca baga steroizi se vede la amandoi ...***.

Nu este gras in sensul clasic, dar in mod sigur are foarte mult pentru greutatea optima si sanatoasa. Si Mister Olympia, desi aproape doar muschi, este gras in sensul medical.

22cea
22cea  •  16 Noiembrie 2021, 22:18

Molaul ala gras n-are nici o sansa .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează