SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

VIDEO Imagini scandaloase în Polonia » Femeie bătută zdravăn de un bărbat, într-o gală MMA: „Nu voi mai permite asta vreodată”

Fanii artelor marțiale sunt revoltați din cauza imaginilor devenite virale la o gală din Polonia / / Captură Twitter
Fanii artelor marțiale sunt revoltați din cauza imaginilor devenite virale la o gală din Polonia / / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 11:48 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 16:48

Fanii artelor marțiale sunt revoltați din cauza imaginilor devenite virale la o gală din Polonia, unde organizatorii au permis desfășurarea unei lupte între un bărbat și o femeie.

Totul s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, în orașul polonez Czestochowa. Promotorul galei a permis lupta dintre o femeie și un bărbat, spre stupefacția celor prezenți în sală. Luptătoarea Ula Siekacz a fost învinsă prin TKO de Piotr Lisowski, un boxer polonez, iar imaginile sunt revoltătoare.

Ula Siekacz a fost pusă la podea, apoi a încasat numeroase lovoturi în plină figură. Arbitrul a fost nevoit să intervină pentru a-l opri pe Lisowski, apoi i-a acordat victoria. 

Nu a fost singura astfel de luptă din respectiva gală. Michal Przybylowicz a intrat în ring cu luptătoarea Wiktoria Domalska, meci încheiat cu victoria lui Przybylowicz.

Ula Siekacz: „Nu voi mai fi lovită de un bărbat vreodată”

La câteva zile distanță, Ula Siekacz a anunțat că nu va mai lua niciodată parte la astfel de meciuri. „Bună, sunt înapoi vie și mergem înainte. Nu voi mai fi lovită de un bărbat vreodată. Am acceptat lupta în mod conștient, asta este, știam ceea ce fac

Aștept sugestii interesante și voi continua să mă dezvolt. Ce nu ne omoară ne face mai puternici”, a declarat aceasta, în presa din Polonia. 

Sunt surprinsă că arbitrul a oprit lupta, am încasat mai multe lovituri înainte și le-am făcut față, cred că puteam ajunge cu ușurință în a treia rundă. Regret că arbitrul a oprit.

- Ula Siekacz

Pe rețelele de socializare, mulți fani ai MMA au comentat cu dezgust cele întâmplate: „Ce organism va îndrăzni să sancționeze aceste lupte?”, a fost una dintre reacțiile dezaprobatoare.

Vezi și alte știri din lumea sporturilor de contact:

REVOLTĂTOR! Un luptător din UFC, neonazist recunoscut, face declarații halucinante: „Îmi place când ies din casă și mă gândesc că aș putea ucide pe cineva”

VIDEO Nicolae Negumereanu, din nou învingător în UFC! » Victorie-fulger, în doar 78 de secunde!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Noiembrie 2021, 22:03
Postat de ceaiuri pe 07 Noiembrie 2021, 19:01

daca vezi inregistrarea fara sa citesti articolul ai impresia ca e o"batalie"intre un student si o casnica...daca chemau o romanca sa vezi ..polonez in spital

Depinde de româncă. Asta nu se ia după Naționalitate. Iar aia nu era casnică. Era chiar luptătoare , dar nu era de prima mână , și , MAI IMPORTANT , era femeie. Nu că UNELE femei nu-i pot bate pe UNII bărbați (mai ales dacă sunt de ăia care nu ar lovi o femeie nici în rupyul capului) , dar... hai să fim serioși!!!

sooosick
sooosick  •  08 Noiembrie 2021, 14:18

A fost mai mult teatru, ala tot femeie e, nu ati vazut cum se misca?!

ceaiuri
ceaiuri  •  07 Noiembrie 2021, 19:01

daca vezi inregistrarea fara sa citesti articolul ai impresia ca e o"batalie"intre un student si o casnica...daca chemau o romanca sa vezi ..polonez in spital

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close