SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO Nicolae Negumereanu, din nou învingător în UFC! » Victorie-fulger, în doar 78 de secunde!

Nicolae Negumereanu a obținut a doua victorie a carierei în UFC / Sursă foto: Instagram
Nicolae Negumereanu a obținut a doua victorie a carierei în UFC / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 10:17 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 11:01

Nicolae Negumereanu (27 de ani) a obținut a doua sa victorie în UFC, după un TKO reușit în fața americanului Ike Villanueva după doar 78 de secunde.

Românul a ajuns la două victorii consecutive în cea mai importantă divizie a MMA. În deschiderea galei UFC Vegas 41, luptătorul nostru i-a aplicat o înfrângere greu de digerat lui Ike Villanueva. 

Nicolae Negumereanu, victorie-fulger cu Ike Villanueva, în doar 78 de secunde!

78 de secunde, doar atât a rezistat americanul în ring, după ce Negumereanu l-a pus la podea pe Villanueva cu un croșeu de dreapta năucitor. Au urmat apoi alte lovituri necruțătoare ale românului, iar arbitrul Mike Beltran a luat decizia logică: a oprit meciul și i-a acordat victoria lui Negumereanu.

Adversarul a contestat victoria românului, considerând că acesta a utilizat câteva lovituri neregulamentare. Totuși, „Nick” a rămas cu victoria: „Am lovit din lateral”, s-a justificat Negumereanu.

„Dacă Dumnezeu te face să aștepți, fii pregătit să primesti mai mult decât ai cerut”, a scris Negumereanu pe contul său de Instagram, la câteva ore distanță de la victoria cu Ike Villanueva

VIDEO Nicolae Negumereanu, după victoria cu Ike Villanueva

Mă simt foarte bine. Dumnezeu mi-a arătat încă odată că mă susține. Sunt foarte fericit că am terminat lupta atât de repede. Mă bucur că adversarul meu nu a pățit nimic grav, până la urmă și el are o familie. Nu am cum să nu mă gândesc și la aceste lucruri.. - Nicolae Negumereanu

În iunie, Nicolae Negumereanu obținuse prima sa victorie în UFC

În iunie 2020, Nicolae Negumereanu obțunuse prima sa victorie în UFC, cea mai importantă divizie din MMA

Sportivul din Brașov s-a impus în gala UFC Vegas 29 în fața americanului Aleksa Camur, prin decizie împărțită (2-1), într-o luptă la categoria semigrea. Întâlnirea din Las Vegas, a doua a lui Nicolae Negumereanu în UFC, după înfrângerea din 2019 cu Safarov, a fost una echilibrată, ambii luptători aruncând lovituri dure către adversar. La final, cei doi sportivi au ieșit șifonați din luptă, fiind vizibil afectați de loviturile încasate.

La finalul celor trei runde, arbitrii l-au desemnat câștigător pe Negumereanu, punctând 29-28, 28-29, 29-28. Astfel, el a devenit primul român care se câștigă un meci în cea mai importantă divizie din MMA.

VIDEO Latura dură a lui Cătălin Moroșanu: „Sentiment de milă? Dacă i-am dat una și a căzut, e pe jos, sunt cel mai bucuros”

Citește și alte știri din sport:

VIDEO Benny Adegbuyi, făcut KO! Croatul Antonio Plazibat l-a „bombardat”, în „Glory Collision 3”!

VIDEO+FOTO Mr. Olympia e din nou „BESTIA” Egiptului: „De pe altă planetă! Uitați-vă ce coapse are!” + Ce a făcut românul Andrei Deiu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1908914376000481
Gabi Popa  •  24 Octombrie 2021, 13:23

Felicitari. Fata de meciurile lui Adegbuyi, astea sunt la alt nivel. Mai ales ca sunt in America. Totusi, greu de inghitit loviturile la cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează