SPORTURI  »  ALTELE  »  MR. OLYMPIA 2021

VIDEO+FOTO Mr. Olympia e din nou „BESTIA” Egiptului: „De pe altă planetă! Uitați-vă ce coapse are!” + Ce a făcut românul Andrei Deiu

Mamdouh Elssbiay (37 de ani), cunoscut ca „Big Ramy”, este Mr. Olympia 2021. Anul trecut, tot egipteanul a câștigat cea mai mare competiție internațională de culturism. +4   FOTO
Mamdouh Elssbiay (37 de ani), cunoscut ca „Big Ramy”, este Mr. Olympia 2021. Anul trecut, tot egipteanul a câștigat cea mai mare competiție internațională de culturism.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 18:45 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 19:23

Mamdouh Elssbiay (37 de ani), cunoscut ca „Big Ramy”, este Mr. Olympia 2021. Anul trecut, tot egipteanul a câștigat cea mai mare competiție internațională de culturism.

Mamdouh Elssbiay a reușit să-l învingă pe americanul Brandon Curry în finală și a triumfat din nou în competiția-vedetă a culturismului.

Elssbiay a „explodat” în 2013, câștigând „New York Pro”. Publicul a fost surprins din primul moment de fizicul egipteanului: la doar 1.78 metri înălțime are 134 de kilograme în forma de concurs! Aceasta a fost a opta apariție a lui la Mr. Olympia.

VIDEO. Momentul în care Mamdouh Elssbiay e desemnat câștigător:

Concursul din acest an s-a desfășurat în Orlando, Florida, SUA. Anul trecut, Mamdouh a devenit primul sportiv african din istorie care a devenit Mr. Olympia.

Top 5 Mr. Olympia 2021

NUMESUMA CÂȘTIGATĂ
1. Mamdouh Elssbiay$400,000
2. Brandon Curry$150,000
3. Hadi Choopan$100,000
4. Hunter Labrada$40,000
5. Nick Walker$35,000

Câteva dintre aprecierile internauților despre colosul Mamdouh Elssbiay:

  • „Ce bestie! Cred că l-ar bate într-o rundă pe Tyson Fury”
  • „E de pe altă planetă... uitați-vă la musculatură, ireal!”
  • „Victorie meritată, nu am mai văzut așa ceva până acum!”
  • „Felicitări, Big Ramy! Ești cu adevărat Big!”
  • „Acele coapse... numai pentru ele meritai să câștigi!”

Top 5 câștigători Mr. Olympia din istorie:

NUMENR. TITLURI
Lee Haney8
Ronnie Coleman8
Arnold Schwarzenegger7
Phil Health7
Dorian Yates6

Andrei Deiu, în afara Top 5 la categoria Men's Physique

Andrei Lincan Deiu, bodybuilder în vârstă de 24 de ani, românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram, 4,8 milioane, nu a reușit să prindă primele 5 locuri la categoria Men's Physique*. A terminat pe 7.

*Men's Physique este o categorie în care se premiază un trup atletic, în care accentul se pune și pe estetic. Sportivii din această categorie au o musculatură mai puțin dezvoltată decât cei de la culturism. Musculatura picioarelor nu e luată în calcul la jurizare, de aceea sportivii intră pe scenă în șorturi de plajă. 

Mr. Olympia e din nou „BESTIA” Egiptului: „De pe altă planetă! Uitați-vă ce coapse are!” + Ce a făcut românul Andrei Deiu
Andrei Deiu, pe scena Mr. Olympia

Așadar, o scădere pentru Deiu față de 2020. Anul trecut, a fost prima participare a românului la Mr. Olmypia, cel mai popular concurs în materie de culturism. Andrei a obținut atunci poziția a 5-a, pentru care a încasat și 2.000 de dolari.

Nici nu știu de unde să încep... uneori câștigi, alteori înveți. Da, sunt supărat, dar pe mine, pentru că vreau mai mult și știu că pot mai mult. Nu a fost ziua mea și e în regulă, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Până la urmă, locul 7 nu e cel mai rău rezultat posibil
Andrei Deiu, postare pe instagram, după concurs

+6 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Ce spune Simona Halep despre situația în care se află Emma Răducanu după eliminarea de la Indian Wells: „Trebuie să fii atent”

Valtteri Bottas obține prima victorie a sezonului în Marele Premiu al Turciei! Verstappen redevine lider general

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
flo990
flo990  •  12 Octombrie 2021, 15:44

Mult succes Andrei pe viitor, esti doar la inceput!

cornel86
cornel86  •  11 Octombrie 2021, 00:13
Postat de ge0x pe 10 Octombrie 2021, 23:00

Il bate Tyson Fury in 10 secunde.. Vis a vis de un comentariu

La cati steroizi au bagat astia in ei nu mai trebuie sa-i bata nimeni.

ge0x
ge0x  •  10 Octombrie 2021, 23:00

Il bate Tyson Fury in 10 secunde.. Vis a vis de un comentariu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează