SPORTURI  »  ALTELE  »  CM TENIS DE MASĂ JUNIORI

Cele mai bune din afara Asiei » Echipa feminină de tenis de masă, locul cinci la Mondiale

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2011 10:50

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a clasat pe locul cinci în finala Campionatului Mondial de juniori care se desfăşoară în această perioadă la Bahrain, fiind cea mai bine poziţionată echipă din afara Asiei.

Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Roxana Istrate şi Bernadett Balint au trecut de Puerto Rico, în optimi, cu 3-0, apoi s-au luptat pentru un loc în semifinale cu reprezentantele din Hong Kong în faţa cărora s-au înclinat, cu 3-1. Singura victorie a României a obţinut-o Bernadette Szocs care a învins-o pe Wan Ching Li, cu 3-1.

Pentru cele patru românce au urmat două meciuri pentru clasarea pe locurile 5-8, meciuri în care au întîlnit două echipe din Europa. De Suedia au trecut fără probleme, cu 3-0, apoi au avut lupta finală cu Germania pe care au surclasat-o cu 3-2.

Astfel, România este prima echipa în clasamentul mondial din afara Asiei. Finala competiţiei le va aduce faţă în faţă pe jucătoarele din China şi Japonia, în timp ce medaliile de bronz le-au revenit formaţiilor din Hong Kong şi Taiwan.

Competiţia din Bahrain continuă cu concursurile de la individual şi de la dublu, acolo unde România are şanse să obţină alte rezultate importante.

 


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
coreeanu
coreeanu  •  22 Ianuarie 2012, 01:38

bravo si bafta la olimpiada

cusco
cusco  •  15 Noiembrie 2011, 12:29

bravo fetelor si felicitari pt. locul obtinut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close