SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC 262

VIDEO + FOTO Charles Oliveira, noul campion din UFC! KO violent în meciul cu Chandler pentru centura eliberată de Nurmagomedov

Charles Oliveira, noul campion din UFC // FOTO: Reuters +23   FOTO
Charles Oliveira, noul campion din UFC // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 16 mai 2021 08:17 / Actualizat luni, 17 mai 2021 21:44

Brazilianul Charles Oliveira (31 de ani) este noul campion absolut la categoria ușoară după ce l-a învins pe americanul Michael Chandler (35 de ani), în gala UFC 262.

În fața a 17.000 de fani, prezenți în sala Houston Toyota Center (Houston, Texas), Charles Oliveira și Michael Chandler s-au luptat pentru titlul de campion la categoria ușoară, rămas vacant după retragerea rusului Khabib Nurmagomedov.

VIDEO Charles Oliveira l-a făcut KO pe Michael Chandler

Meciul dintre Oliveira (locul 2 în clasamentul categoriei) și Chandler (4) s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, iar cei doi luptători le-au oferit fanilor o luptă spectaculoasă.

La 40 de secunde după startul primei runde, Oliveira a dus lupta la podea și l-a pus în dificultate pe Chandler. Cu două minute înainte de final, americanul a reușit să se ridice și s-a năpustit asupra brazilianului, care a rezistat cu greu până la gong.

Oliveira și-a revenit și a început agresiv a doua rundă. După un croșeu violent, Oliveira l-a trimis la podea pe Chandler. Americanul s-a ridicat rapid, dar nu a mai putut bloca atacurile lui Oliveira. Chandler a fost pus din nou la pământ după ce a încasat un genunchi și un croșeu. Oliveira a început o serie de lovituri agresive, oprită de intervenția arbitrului care a pus capăt meciului.

+19 FOTO
  • FOTO: Reuters

Astfel, după 40 de lupte în UFC (31 de victorii, 8 înfrângeri și o luptă nedecisă), Charles Oliveira este noul campion la categoria ușoară din UFC, al 11-lea din istoria diviziei.

„Meritam această victorie. Voiam să arăt că sunt cel mai bun la această categorie! Vreau să arăt tuturor că sunt leul leilor”, a spus Oliveira după meci, care a făcut senzație printre fani cu bucuria sa.

VIDEO Charles Oliveira, noul campion din UFC

Citește și: 

Conor McGregor se ia de la Floyd Mayweather: „Ce naiba faci? Ori lupți cu cineva pe bune, ori taci naibii!”

Chris Arreola, ieșire oribilă după înfrângerea cu Andy Ruiz Jr.: „Totul este drăguț la jurați, mai puțin fețele lor! Să-mi s****i p**a”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează