SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAȚIE

Conor McGregor se ia de la Floyd Mayweather: „Ce naiba faci? Ori lupți cu cineva pe bune, ori taci naibii!”

FOTO: Guliver/GettyImages +18   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 11:55 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 12:15

Americanul Floyd Mayweather (44 de ani) va reveni în ring și va lupta vloggerul Logan Paul (26), într-o gală care va avea loc pe 6 iunie, la Miami.

Decizia lui Maywether de a lupta cu Logan Paul l-a înfuriat pe Conor McGregor, iar luptătorul de MMA a avut o declarație dură la adresa pugilistului, criticând-ul pentru meciul de box în care este implicat.

Mai mult, irlandezul s-a luat de Floyd și din cauza scandalului cu fratele lui Logan Paul, Jake, cu care s-a certat și pe care l-a lovit într-o altercație generală. „

„Este rușinos! De la un profesionist la altul, spun că e rușinos! 

Nu va obține nici măcar 10 milioane pentru această luptă, iar el știe. Deja a fost anulată o dată. Oricum ai privi, e trist! Ori lupți cu cineva pe bune, pentru recordul tău, ori taci naibii, prietene!”, a fost mesajul postat de Conor McGregor pe contul său de Instagram.

+14 FOTO

Mayweather l-a învins pe Conor McGregor

Ultima luptă oficială a lui Floyd Mayweather a avut loc în august 2017, în fața lui Conor McGregor, luptător MMA. „Money” Mayweather s-a impus prin TKO. 

Citește mai multe știri din box: 

Floyd Mayweather, scandal cu fratele viitorului său adversar! L-a bătut și l-a amenințat: „O să-l omor pe nenorocitul ăsta”

Floyd Mayweather i-a interzis logodnicei să mai intre în casă! Motivul pentru care dansatoarea s-a mutat într-un apartament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  08 Mai 2021, 17:43

Cineva pe bune cine ar fi ???....e clar ca tu NU esti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează