SPORTURI  »  ALTELE  »  PREZENTARE

Cine e noul ofițer de presă de la Ministerul Sportului » Exclusă de la Miss România când avea 15 ani: „Nu m-am pretat la favoruri sexuale”

În afară de prezența în ministere, Eveline a prezentat și diferite evenimente
În afară de prezența în ministere, Eveline a prezentat și diferite evenimente

Articol de , , - Publicat luni, 21 februarie 2022 17:45 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 17:57

Eveline Păuna este noua responsabilă de presă a Ministerului Sportului, un fost model și jurnalist, dar care a mai lucrat în trei ministere din România până să se ocupe de comunicarea lui Eduard Novak.

Ministerul Sportului, și, implicit, ministrul Eduard Novak au un nou responsabil cu mass-media. Este vorba de Eveline Păuna (32 de ani), care a studiat vioara, apoi la 6 ani a decis că vrea să se facă balerină și a studiat dansul 12 ani. În trecut, a făcut parte din corpul de balet al emisiunii „Surprize, Surprize” de la TVR 1.

Liga 1 e de acord cu garantarea salariilor din drepturile TV » Majoritatea echipelor acceptă blocarea unei sume din contract pentru a-și proteja fotbaliștii + Rapid și Farul, printre echipele care se opun
FINANCIAR
Liga 1 e de acord cu garantarea salariilor din drepturile TV » Majoritatea echipelor acceptă blocarea unei sume din contract pentru a-și proteja fotbaliștii + Rapid și Farul, printre echipele care se opun

De ce a fost dată afară Eveline Păuna de la „Miss România”: „Nu m-am pretat la favoruri sexuale”

Apoi a participat și la concursuri de frumusețe. Într-un interviu acordat Click, aceasta dezvăluia cum a fost exclusă de la „Miss România”! 

„În 2004, când aveam 15 ani, mă aflam la repetiţiile pentru Miss România de la Fashion Week. În seara dinaintea finalei am fost descalificată fără vreun argument. Câteva zile mai târziu am auzit că în seara respectivă s-au probat chei de la dormitoarele participantelor şi că acel concurs era doar un târg de fete, care plăteau defilarea pe podium cu o noapte de amor. Un festival la care se strecoară şi oameni de afaceri potenţi financiar, care-şi asortează la maşina din parcare câte o domnişoară dornică de afirmare. Am fost dată afară pentru că nu m-am pretat la favoruri sexuale”, spunea Eveline.

Jurnalist și scriitor

După această experiență a renunțat la tot și a decis să se dedice jurnalismului. În 2010 a câştigat o bursă şi a urmat un stagiu de pregătire la Bruxelles, în cadrul Consiliului şi Parlamentului European. A avut emisiuni la The Money Channel (2011), TVR 2 (2013) și Trinitas (2015), iar în toată această perioadă a scris și mai multe cărți: „Să cultivăm recunoștința”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, „Marile Întâlniri – Nemuritorii”, „Femeia la 30 de ani” și „Dincolo de ferestre”.

Traseism ministerial!

Jobul actual de la Ministerul Sportului nu este primul pe care Eveline Păuna îl are în cadrul unui minister al Guvernului României. A fost consilier secretar de stat în Ministerul Culturii, apoi a fost la Ministerul Turismului, dar și la Ministerul Economiei! Apoi a migrat pe zona pe PR pentru mai multe evenimente.

„Dincolo de job-uri nu-mi rămâne prea mult timp de chibzuit. Încerc să-l împart armonios între dans – de care m-am îndrăgostit acum foarte mult timp, călătorii – sunt veșnic îndrăgostită de locuri pe care nu le-am văzut încă și oameni pe care nu i-am întâlnit - și plimbări lungi, cu căștile pe urechi. Îmi place să conduc. Mult, departe și în viteză”, spune aceasta pe blogul personal.

Glumesc deseori spunând că «sunt o femeie frumoasă, păcat că sunt și deșteaptă!». Da, frumusețea, acest accesoriu care pare deseori supremul avantaj, este și motivul pentru care oamenii pun etichete greșit
Eveline Păuna, pentru femeide10.ro

42.000 de lei pe an(aproximativ) a încasat Păuna de la Ministerul Turismului conform declarației sale de avere, ultima din iulie 2020

Păuna este angajată și la Teatrul Excelsior ca șef Serviciu asistență dramaturgică, marketing și promovare spectacole.

Povestea groaznică a accidentului lui Eduard Novak: „A venit un camion din față. Bang!”

Capitolul la care Reghe se laudă că îi dă clasă lui Mutu: „Nu e la nivelul meu. Sunt bun rău, Champions League!”
ANTRENORI
Capitolul la care Reghe se laudă că îi dă clasă lui Mutu: „Nu e la nivelul meu. Sunt bun rău, Champions League!”
Simona Halep, de nerecunoscut! A fost eliminată în turul 1 de la Doha de Caroline Garcia
WTA DOHA
Simona Halep, de nerecunoscut! A fost eliminată în turul 1 de la Doha de Caroline Garcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  22 Februarie 2022, 08:53
Postat de robertino2 pe 21 Februarie 2022, 19:37

"Este vorba de Eveline Păuna (32 de ani), care a studiat vioara, apoi la 6 ani a decis că vrea să se facă balerină și a studiat dansul 12 ani." Deci a studiat vioara in timp ce invata sa mearga, apoi la 6 ani a abandonat-o.

Și tu acum.. Topica frazei la GSP, e o enigma... Atâtea substantive, verbe și chestii d'astea, toate deodată... Sunt greu de pus în ordine. Da nu contează. Avem articol. Basta.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  22 Februarie 2022, 08:49
Postat de vasileroaita pe 21 Februarie 2022, 21:31

Murdăria de pe mână arată că e proastă.

Oho... Pana la nivelul lui Mititelu Jr, mai are. Atunci ești împlinit sufletește!!!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  22 Februarie 2022, 08:47
Postat de lake1001 pe 21 Februarie 2022, 22:14

Ce invidiosi sunteti...penibili. .... pe cine vruiaţi sa pună ? Pe Dăncilă..... Succes frumoaso !

Pe dna Sosoaca, de exemplu. Erau variante. Sau Norica Nicolai...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează