SPORTURI  »  ALTELE  »  MARELE PREMIU AL ITALIEI

Cirtita?

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2007 00:00

McLaren credea ca a scapat cu fata curata dupa acuzele lui Ferrari conform carora echipa lui Alonso si Hamilton ar fi primit documente confidentiale privind reglajele monoposturilor Ferrari F2007. Cel care i-ar putea ingropa pe cei de la McLaren ar putea fi tocmai Alonso, pilotul lor, care a trimis prin email Federatiei Internationale de Automobilism dovezi care ar putea condamna echipa sa. FIA l-a obligat pe spaniol sa spuna tot ce stie, altfel poate risca licenta de pilot.

Alonso s-a aparat ieri. "Nu doresc ca Mclaren sa fie sanctionata. Daca e penalizata si eu am de pierdut. Fac parte din echipa si impartim aceleasi probleme. Voi incerca sa cistig ultimele 5 curse si nu vreau sa discut alte aspecte", a spus spaniolul, curtat asiduu de Ferrari si Toyota, dupa ce pilotul nu mai e in relatii cordiale cu echipa sa.

Cazul se va judeca pe 13 septembrie, McLaren riscind sa piarda toate punctele acumulate in acest sezon de Formula 1.

Antrenamente
Prima sesiune de antrenamente libere, desfasurata ieri pe circuitul de la Monza, a fost dominata de scuderia Ferrari, Raikkonen reusind cel mai rapid turin 1:22.446, urmat de coechipierul sau Massa (1:22590) si de Hamilton  de la McLaren (1:22.618). In sesiunea a doua a venit rindul lui Alonso sa se miste cel mai repede (1:22.386), obtinind astfel cel mai bun timp al antrenamentelor. Spaniolul a fost secondat de Hamilton (1:23.209) si Fisichella de la Renault (1:23.584).

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează