ALTELE  ·  INCIDENT

VIDEO Clipe dramatice » Sportivul paralimpic a început să înoate disperat spre mal, după ce mama lui i-a strigat că e înconjurat de rechini

Înotătorul paralimpic Ariel Schrenck Martinez a fost aproape de un accident teribil // Sursă foto: The Sun
Înotătorul paralimpic Ariel Schrenck Martinez a fost aproape de un accident teribil // Sursă foto: The Sun

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 15:53

Înotătorul paralimpic Ariel Schrenck Martinez (19 ani) a trecut prin clipe extrem de dificile în timpul unui antrenament.

Adolescentul înota liber în Mediterană, când în apropierea lui au fost văzuți doi rechini. Martinez se antrena în largul coastei Sant Feliu de Guixoll, din Catalonia (Spania), când au apărut rechinii. Ariel, care are un singur braț, era la aproximativ 100 de metri de plajă, iar mama lui a început să strige neputincioasă.

VIDEO Clipe dramatice pentru un sportiv paralimpic înconjurat de rechini

Din fericire, Ariel a reușit să înoate rapid înapoi spre țărm, dar a spus că efortul depus „aproape l-a omorât”. Vorbind pentru un post de televiziune spaniol, sportivul a dezvăluit că mama sa a fost cea care i-a atras atenția în privința prezenței rechinilor în jurul său.

„În acel moment, corpul meu a început să se panicheze cumplit și am început să înot ca un nebun. Cred că au fost 100 de metri în care mi-am pus cel mai mult inima și sufletul în acest sport, în toată viața mea. Nu sunt într-o formă de vârf și aproape că am murit acolo”

Ariel Schrenck Martinez

„M-am concentrat atât cât am putut să strig la el, ca să poată ieși din apă. Frica s-a instalat în acele clipe”

Carolina, mama lui Martinez

 Ariel Schrenck Martinez // Sursă foto: The Sun

Citește mai multe știri de actualitate:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1