SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Șeful UFC pregătește meciul anului! Khabib Nurmagomedov e chemat să-i acorde revanșa lui Conor McGregor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 13:17 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 14:51

Luptătorul irlandez Conor McGregor (32 de ani) ar putea avea parte de o revanșă contra rusului Khabib Nurmagomedov (32 de ani).

Deși rusul s-a retras din MMA în octombrie 2020, spunând că nu mai poate lupta după deceseul tatălui său, el încă păstrează centura la categoria ușoară, iar Dana White, șeful UFC, crede că-l poate convinge să revină în octagon pentru încă o luptă și pentru a-și duce palmaresul la 30-0.

Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov, meciul anului în UFC

După meciul din octombrie 2018, când rusul l-a învins pe irlandez în runda a patra, Dana White pregătește un nou meci între cei doi, care să genereze venituri de milioane de euro.

2.000.000 de dolaris-au încasat în 2018, din pay per-view, la meciul McGregor – Nurmagomevod

Întrebat la ESPN despre o luptă între cei doi, Dana White a răspuns: „Indiferent de ce crezi despre personalitate lui Conor, el nu este doar unul dintre cei mai din lume, ci unul dintre cei mai buni din istorie. Dacă va continua, cum ai putea să nu faci încă un meci Conor contra lui Khabib?”.

Pentru a avea șanse la o revanșă contra lui Nurmagomedov, McGregor trebuie mai întâi să-l învingă pe Dustin Poirier, în meciul care va avea loc pe 23 ianuarie în Abu Dhabi.

FOTO Colecție de campion: Conor McGregor deține automobile de lux în valoare de 3 milioane de euro și un yacht de 3,5 milioane de euro

Scandal uriaș după primul meci dintre McGregor și Nurmagomedov

La finalul luptei cu McGregor din 2018, Khabib a sărit peste octagon și s-a îndreptat către grupul unde se afla echipa irlandezului, iscând o bătaie generală. Astfel, 3 membri ai echipei lui Nurmagomedov au fost arestați.

Dana White, președintele UFC, a refuzat să-i ofere centura lui Khabib, după incidentele petrecute la finalul meciului. Comisia Atletică a decis, în urma unei anchete, ca Nurmagomedov să nu fie plătit pentru acest meci ca urmare a acestor incidente până la finalizarea anchetei.

VIDEO Benny Adegbuyi: „Am dus acest sport la un alt nivel!” + Ce spune despre o confruntare cu partenerul său de antrenament, Rico

Citește mai multe știri din sporturile de contact: 

Gală de senzație anunțată în România » Cătălin Moroșanu se va retrage cu lupta mult așteptată + Benny Adegbuyi și frații Stoica, meciuri de răsunet

Benny Adegbuyi, dezvăluiri spectaculoase: „Am muncit în Italia, am pus parchet” + Ce nume românesc are luptătorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1948forever
1948forever  •  11 Ianuarie 2021, 14:31

Dustin Portier. Scrie-i ba jurnalistule corect numele!

marius.bxl
marius.bxl  •  11 Ianuarie 2021, 14:20

Doar 2 milioane de $ din pay per-view..........bizar ....sau mai bizar este asta cu articolul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează