ALTELE  ·  KICKBOXING

Gală de senzație anunțată în România » Cătălin Moroșanu se va retrage cu lupta mult așteptată + Benny Adegbuyi și frații Stoica, meciuri de răsunet

FOTO: Facebook @Dynamite-Fighting-Show
FOTO: Facebook @Dynamite-Fighting-Show

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 18:00 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 18:24

Anul 2021 va fi unul special pentru kickboxing-ul din România. Benny Adegbuyi (35 de ani) și Cătălin Moroșanu (36 de ani) vor lupta într-o gală spectaculoasă. 

Promoția „Dynamite Fighting Show” pregătește una dintre cele mai importante gale organizate vreodată pe teritoriul României. Primul meci al lui Benny Adegbuyi, după victoria cu Badr Hari, va fi în acasă. Frații Bogdan și Andrei Stoica vor participa și ei la eveniment, în timp ce Cătălin Moroșanu își va pune mănușile în cui.

Cătălin Moroșanu, ultimul meci al carierei

Într-o apariție la GSP Live, Cătălin Moroșanu dezvăluia că dorește să lupte din nou cu olandezul Errol Zimmerman (34 de ani). În 2010, sportivul român a fost făcut KO, după doar 26 de secunde din luptă. Conform Spotmedia, Zimmerman va fi adversarul lui Moroșanu în 2021. 

VIDEO. Cătălin Moroșanu vrea să se răzbune pe Zimmerman

Citește și alte știri din kickboxing: Germania surprinde toată Europa! Este prima țară din UE care face acest lucru în lupta cu COVID-19. Decizie incredibilă
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1