SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

Conor McGregor a răbufnit la adresa chinezilor, din cauza pandemiei de Coronavirus: „Este barbar ce s-a făcut!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 17:26

Conor McGregor, 31 de ani, a fost foarte activ în timpul pandemiei de Coronavirus: și-a îndemnat mereu fanii să rămână acasă pe rețelele de socializare și a donat sume importante pentru combaterea virusului. 

Luptătorul UFC s-a enervat, însă, când a citit un raport care susține că țara din care a început pandemia, China, a trimis echipament medical „sub standarde” în Irlanda, țara sa natală.

„Într-adevăr, oribil! Nu doar că prețurile sunt foarte ridicate la toate articolele, dar acum nu sunt nici de folos. E vorba de măști, viziere, mănuși, ventilatoare, containere de oxigen. Toate au prețuri. E un comportament ridicol, inuman”, a scris Conor McGregor.

Într-un alt mesaj, ca răspuns al unui oficial irlandez care a afirmat că Irlanda și China vor colabora strâns pe timpul crizei, McGregor a scris că chinezii se comportă „barbar”: „Este barbar ce s-a făcut până aici, pe tot parcusul acestei pandemii. Barbar!”.

În Irlanda s-au înregistrat până acum 4.273 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19, din care 120 au decedat, iar 25 s-au vindecat.

+29 FOTO

Citește și alte știri despre Coronavirus:

Ce este „pașaportul imunitar”, ultima inovație în pandemia de coronaviru

Ordonanța militară numărul 7 la MAI: orașul Țăndărei, în carantină + Apel către românii din Diaspora: „Rămâneți în țările în care locuiți de Paște”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
paul801
paul801  •  04 Aprilie 2020, 18:07

cand suntem neputinciosi, intotdeauna sunt de vina altii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează