SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Conor McGregor a fost făcut KO de Dustin Poirier, dar pleacă acasă cu o AVERE! Câți bani încasează cei doi

Conor McGregor - Dustin Poirier // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
Conor McGregor - Dustin Poirier // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 10:19 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 11:42

Capul de afiș al galei UFC 257, lupta Conor McGregor (32 de ani) - Dustin Poirier (32), a fost câștigată de cel din urmă, printr-un KO violent în runda a doua.

A fost o revenire în ring nefericită pentru McGregor, care nu mai luptase de un an. Pentru prima dată în carieră, irlandezul a fost răpus prin KO, însă McGregor are și de câștigat de pe urma luptei de la Abu Dhabi.

Ce anume? Bani. Foarte mulți.

Câți bani vor primi Conor McGregor și Dustin Poirier

Potrivit Independent, Dustin Poirier va primi în jur de 300.000 de dolari pentru lupta în sine, urmând ca o parte din veniturile pentru transmisiunile pay-per-view să îi revină. În total, se estimează că americanul va încasa peste 1 milion de dolari. Este cea mai mare sumă primită de Poirier pentru o luptă, cei 300.000 de dolari depășind suma încasată de el după încleștarea cu Khabib Nurmagomedov de la UFC 242 (250.000 de dolari).

+16 FOTO

Conor McGregor, în schimb, va primi o avere. 5 milioane de dolari este suma de bază pentru luptă, mult peste cele 3 milioane de dolari pe care le-a primit în urmă cu un an ca urmare a luptei cu Donald Cerrone. Apoi, irlandezului îi va reveni o sumă imensă din încasările pentru transmisiunile pay-per-view ale galei: peste 25 de milioane de dolari, conform sursei citate! În total, vistieria lui McGregor se va îmbogăți cu peste 30 de milioane de dolari!

Ce avere are Conor McGregor

Conor McGregor are o avere estimată în jurul a 48 de milioane de dolari, potrivit Forbes. Irlandezul s-a clasat pe locul 53 în topul celor mai bogate 100 de celebrități ale anului 2020 și pe locul 16 în topul celor mai bine plătiți atleți.

„The Notorious” McGregor este de departe cel mai bogat luptător de arte marțiale mixte din istoria sportului.

Citește mai multe știri din UFC:

Conor McGregor, prima reacție după înfrângerea cu Dustin Poirier » Cum a plecat acasă irlandezul după KO

Mesajul lui Khabib Nurmagomedov a devenit viral » Ce a postat după înfrângerea lui Conor McGregor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
reteleanu
reteleanu  •  24 Ianuarie 2021, 15:27

o rusine.

ransome
ransome  •  24 Ianuarie 2021, 13:08

ce meci...

pitea1982
pitea1982  •  24 Ianuarie 2021, 12:33

Ati inteles??? Asta si daca a pierdut a castigat meleoane... msi tare pute a blat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează