SPORTURI  »  ALTELE  »  ANGLIA

UPDATE Un fost internațional englez, mesaj controversat după moartea Reginei: „De ce ar trebui să o plângă oamenii de culoare?”

Regina Elisabeta a murit joi, la 96 de ani Foto: Imago Images
Regina Elisabeta a murit joi, la 96 de ani Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 15:04 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 19:33

Trevor Sinclair (49 de ani), fostul jucător din naționala Angliei, a stârnit o controversă uriașă în fotbalul britanic, precizând că jucătorii de culoare nu ar trebui să plângă moartea Reginei Elisabeta a II-a.

La câteva ore după ce regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, Trevor Sinclair a postat un mesaj controversat, referitor la rasismul din Anglia, pe care ulterior l-a șters.

Cele mai frumoase 3 momente cu Regina Elisabeta a II-a alături de sportivii britanici: „Dacă ea va fi acolo, ar fi bine să fiu acolo. Și dacă sunt acolo, mai bine câștig”
ANGLIA
Cele mai frumoase 3 momente cu Regina Elisabeta a II-a alături de sportivii britanici: „Dacă ea va fi acolo, ar fi bine să fiu acolo. Și dacă sunt acolo, mai bine câștig”

UPDATE 19:40 » Trevor Sinclair, scos de pe post

În urma declarațiilor făcute de Sinclair după decesul Reginei Elisabeta a II-A, TalkSport, postul TV la care fostul fotbalist era comentator sportiv, a decis ca acesta să nu mai apară pe post. 

Trevor Sinclair nu va fi difuzat în timp ce vom desfășura o investigație amănunțită asupra circumstanțelor și momentului tweet-ului său. În timp ce respectăm dreptul lui Trevor Sinclair de a-și exprima opinia pe contul personal de Twitter, TalkSport nu aprobă tweet-ul”, se arată în comunicatul postului TV

Trevor Sinclair: „De ce ar trebui să o plângă oamenii de culoare?”

Rasismul a fost interzis în Anglia în anii ‘60 și i s-a permis să înflorească, de ce ar trebui să o plângă oamenii de culoare? #Regina”, a scris Trevor Sinclair pe Twitter.

Trevor Sinclair lucrează în prezent la postul TV TalkSport în calitate de comentator sportiv. Unul dintre colegii de post a fostului jucător, Simo Jordan i-a atras atenția într-un mesaj pe social media.

Un fost internațional englez, mesaj controversat după moartea Reginei: „De ce ar trebui să o plângă oamenii de culoare?”
Trevor Sinclair, Foto: Imago Images

„Trev, chiar nu sunt sigur că este un gând potrivit, darămite un tweet. Anglia a pierdut o persoană foarte importantă”, a spus Simo Jordan.

Ulterior, și postul de radio TalkSport s-a dezis de twett-ul lui Trevor Sinclair: „Am încercat să-l contactăm pe Trevor Sinclair în urma opiniilor exprimate pe contul său de Twitter. TalkSport nu susține acele opinii exprimate și investighează problema. Toată lumea de la TalkSport transmite condoleanțe Familiei Regale. Odihnește-te în pace, Majestate!”, a transmis postul de radio pe rețelele de socializare.

Cine este Trevor Sinclair

Trevor Sinclair este un fost jucător al formațiilor: Blackpool, Queens Park Rangers, West Ham United, Manchester City și Cardiff. 

Între 2001 și 2003, Trevor Sinclair a fost selecționat de 12 ori în naționala Angliei.

Citește și:

Cu ce echipă ține Regele Charles » Surpriză, nu este vorba despre niciunul dintre granzii din Premier League!

Premier League a anunțat ce se întâmplă cu meciurile din acest weekend, după decesul Reginei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
tipsy
tipsy  •  10 Septembrie 2022, 00:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mr90
mr90  •  09 Septembrie 2022, 18:27

Toata prostimea comenteaza azi ! Cine vrea o plinge, cine nu, nu !

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  09 Septembrie 2022, 18:18

Foarte inteligent. Un asa inteligent merita un raspuns pe masura :" De-aia!"

Vezi toate comentariile (12)
Comentează