SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Margaret Court, luare de poziție controversată în cazul pandemiei de coronavirus: „Sângele lui Iisus ne va proteja”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 19:34

Australianca Margaret Court (77 de ani), una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, a intrat din nou în atenția spațiului public cu o declarație controversată, de această dată despre pandemia de coronavirus.

Sănătatea enoriașilor este o prioritate pentru noi și am luat măsuri active pentru a ne proteja familia. Suntem convinși că noul virus nu se poate apropia de noi. Sângele lui Iisus ne va proteja de coronavirus”, a afirmat Margaret, care este în prezent pastor al bisericii penticostale Victory Life Church din Australia. 

24 de turnee de Grand Slama câștigat Margaret Court în carieră, un record absolut pentru circuitul WTA

Gigi Becali: „O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate”

Și Gigi Becali (61 de ani), patronul celor de la FCSB, a introdus religia în discuțiile privind protejarea oamenilor în fața pandemiei de coronavirus.

„Eu spun așa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic.

România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi câteva cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul... Se face Sfânta Liturghie și se spune «Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală». Așa va fi în țările ortodoxe, Bulgaria, România, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt țări în care se face Sfânta Liturghie”, a declarat Becali.

+7 FOTO
  • Numărul deceselor în cazul epidemiei de coronavirus la nivel mondial depășește valoarea de 5.436, în timp ce numărul cazurilor de infecție ajunge la 145.995

CITEȘTE ȘI:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
214882702219077
Felicia Mandrea  •  16 Martie 2020, 08:07

In primul rand, Gigi Becali nicidecum NU SE POATE COMARA CU CEA MAI MAREA CAMPIOANA A TENISULUI, MARGARET SMITH-COURT: TRUPUL SI SANGELE LUI ISUS CHRISTOS NE VINDECA PE NOI, ADEVARATII CRESTINI (CARE IL URMAM CU ADEVARAT PE DOMNUL NOSTRU ISUS CHRISTOS) DE CELE MAI ORIBILE BOLI! Rev. Margaret Court are dreptate pe cand Gigi Becali a luat-o razna cu deabinelea cu ortodoxismul sau slavonic-gretos de puhoare balcanico-bizantinica

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  15 Martie 2020, 10:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexooby
alexooby  •  15 Martie 2020, 09:49

Și a greșit Becali? Puteți vedea că țările pe care le-a spus sunt printre cele mai neafectate din Europa..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează