SPORTURI  »  ALTELE  »  CRIMĂ

Crima care a șocat sportul spaniol » A fost asasinată pe teren!

Celia Barquin Arozamena avea doar 22 de ani
Celia Barquin Arozamena avea doar 22 de ani

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 09:01

Iberica Celia Barquin Arozamena, 22 de ani, campioană europeană la golf în 2018, a fost asasinată în Statele Unite!

Aceasta a fost găsită luni fără suflare pe terenul de golf "Coldwater Links" din Iowa, autorul oribilei crime fiind arestat, informează Marca. Autoritățile americane nu au dorit să ofere mai multe informații despre dedesubturile crimei. 

Conform primelor informații, autorul crimei ar fi Collin Daniel Richards, cel care a mai fost acuzat de omor  și în trecut. 

Vezi și:  Coincidențe șocante! Alte cazuri ale unor sportivi înjunghiați: de la Marian Cozma la Chauncey Hardy, lupte sângeroase, drame și crime oribile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  18 Septembrie 2018, 09:21

Cred ca SUA ar trebui declarata tara nesigura pentru sportivii straini... Oricum e o tara nesigura pentru proprii cetateni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează