ALTELE  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum se menține în formă o fostă campioană olimpică: „Fac exerciții pe salteluță”

Marti, 24 Martie, 13:05

Loredana Dinu (35 de ani), fostă scrimeră, campioană mondială și olimpică la Rio, a vorbit la GSP Live despre pandemia de coronavirus și cum încearcă să se mențină în formă. 

Din cauza pandemiei de COVID-19, toată lumea trebuie să stea izolată în casă, iar acest lucru constituie o problemă majoră pentru toată lumea. 

„Este una dintre cele mai dificile perioade pe care am traversat-o vreodată, suntem cu totul scoși din zona noastră de confort. Încercăm să ne păstrăm o doză de optimism și mintea limpede. Cu siguranță nu este ușor și această perioadă nu se va încheia atât de rapid pe cât ne dorim cu toții. În familia Dinu eu sunt cea panicoasă, am noroc cu soțul meu care este mai cumpătat și optimist. 

Este foarte ușor să lași gândurile negative să poarte proporții foarte mari și linia de normalitate este foarte fină. Provocarea este să rămânem cu mintea limpede. Cel mai greu este faptul că nu cunosc ce va urma, e necunoscut tot ceea ce se întâmplă. Îmi este foarte greu atunci când mă gândesc la cei dragi”. 

Loredana Dinu: „Acum toți s-au găsit să facă sport”

Fosta scrimeră a explicat la GSP Live cum încearcă să se mențină în formă, în această perioadă de izolare. 

„Obligatoriu fac, fac exerciții pe salteluță cu propria greutate a corpului, am diferite gantere și un TRX pe care îl agăț de ușa camerei. Ceea ce este bine că sportul este destul de permisiv. Putem face oriunde. Le-am tot spus celor care îmi urmăresc pagina de facebook să facă exerciții de acasă. Am văzut afară foarte multe persoane alergând în această perioadă, până acum rar vedeam și acum toți s-au găsit să facă sport. Nu ne dăm seama de pericolul existent. Încerc să-mi păstrez tonusul muscular și o mobilitate a articulaților”.

Klaus Iohannis anunță carantină totală! Restricții de circulație și pe timpul zilei

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1