SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum se menține în formă o fostă campioană olimpică: „Fac exerciții pe salteluță”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 13:05

Loredana Dinu (35 de ani), fostă scrimeră, campioană mondială și olimpică la Rio, a vorbit la GSP Live despre pandemia de coronavirus și cum încearcă să se mențină în formă. 

Din cauza pandemiei de COVID-19, toată lumea trebuie să stea izolată în casă, iar acest lucru constituie o problemă majoră pentru toată lumea. 

„Este una dintre cele mai dificile perioade pe care am traversat-o vreodată, suntem cu totul scoși din zona noastră de confort. Încercăm să ne păstrăm o doză de optimism și mintea limpede. Cu siguranță nu este ușor și această perioadă nu se va încheia atât de rapid pe cât ne dorim cu toții. În familia Dinu eu sunt cea panicoasă, am noroc cu soțul meu care este mai cumpătat și optimist. 

Este foarte ușor să lași gândurile negative să poarte proporții foarte mari și linia de normalitate este foarte fină. Provocarea este să rămânem cu mintea limpede. Cel mai greu este faptul că nu cunosc ce va urma, e necunoscut tot ceea ce se întâmplă. Îmi este foarte greu atunci când mă gândesc la cei dragi”. 

Loredana Dinu: „Acum toți s-au găsit să facă sport”

Fosta scrimeră a explicat la GSP Live cum încearcă să se mențină în formă, în această perioadă de izolare. 

„Obligatoriu fac, fac exerciții pe salteluță cu propria greutate a corpului, am diferite gantere și un TRX pe care îl agăț de ușa camerei. Ceea ce este bine că sportul este destul de permisiv. Putem face oriunde. Le-am tot spus celor care îmi urmăresc pagina de facebook să facă exerciții de acasă. Am văzut afară foarte multe persoane alergând în această perioadă, până acum rar vedeam și acum toți s-au găsit să facă sport. Nu ne dăm seama de pericolul existent. Încerc să-mi păstrez tonusul muscular și o mobilitate a articulaților”.

Klaus Iohannis anunță carantină totală! Restricții de circulație și pe timpul zilei

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Povestea din spatele medaliei de aur de la Jocurile Olimpice din 2016: „Lucrul acesta este cutremurător, de o intensitate foarte mare. Eu am avut un blanc în acel moment!”

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri despre implicarea pariurilor sportive în fotbalul feminin: „Am văzut fete cu bilete de pariuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează