SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

„Nulitățile au impresia că sunt sportivi” » Daniel Ghiță îl atacă dur pe Adegbuyi, făcut KO în prima rundă de Saddik

Daniel Ghiță // foto: Facebook @ Daniel Ghita +10   FOTO
Daniel Ghiță // foto: Facebook @ Daniel Ghita

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 18:00 / Actualizat duminica, 21 august 2022 18:22

Daniel Ghiță (41 de ani), fost kickboxer și din 2020 deputat PSD în Parlamentul României, l-a atacat pe Benny Adegbuyi (37) după ce luptătorul român a fost făcut KO de Jamal Ben Saddik în main-eventul galei Glory Kickboxing 81. De-a lungul anilor, Ghiță l-a criticat în repetate rânduri pe Benny.

Sâmbătă seara, la Dusseldorf, Benny Adegbuyi a fost făcut KO în prima rundă a confruntării cu Jamal Ben Saddik, în main-eventul galei Glory 81.

A fost a 7-a înfrângere din cariera lui Benny și a doua consecutivă cu Ben Saddik, care-l învinsese prin KO și în gala Glory 62 din decembrie 2018, de la Rotterdam.

Benny a rezistat atunci un minut și 54 de secunde în fața lui Jamal, iar sâmbătă seara arbitrul a oprit meciul după două minute și 34 de secunde.

Afișe-șoc în Budapesta: Ungaria își arogă din succesele României la Mondialele de fotbal 1990 și 1998
UNGARIA
Afișe-șoc în Budapesta: Ungaria își arogă din succesele României la Mondialele de fotbal 1990 și 1998

Benny Adegbuyi n-a scăpat de ironiile lui Daniel Ghiță, după ce a fost făcut KO de Jamal Ben Saddik

Eșecul suferit de Benny l-a provocat pe Daniel Ghiță, fost kickboxer român, care a luptat în 2014 pentru centura supremă la categoria grea din Glory, să-l ironizeze pe cel supranumit „Mr. Gentleman”. Pe contul personal de Facebook, Ghiță a scris:

„Când te bate unul cu o singură mână, ce crezi că se întâmplă când se bate cu două? Predicția mea, KO first round, a devenit realitate.

Sportul e sport, show-ul e show! Mai faceți încă o luptă, că doar show-ul se vinde. Nulitățile au impresia că sunt sportivi. Când nu ai forță în pumn și doar ești promovat... Dumnezeu nu doarme”.

+6 FOTO

Acesta este cel mai recent atac al lui Ghiță la adresa lui Adegbuyi, care a fost ținta ironiilor lui Daniel de-a lungul ultimilor ani.

În decembrie 2020, înainte ca Benny să-l facă KO pe Badr Hari în Glory 76, Ghiță scria despre Adegbuyi că „pe vremea mea nu trecea de calificări”.

35-7este recordul lui Adegbuyi în kickboxing, 15-6 exclusiv în Glory

  • Benny Adegbuyi nu este singurul luptător român cu care Daniel Ghiță se află „la cuțite”. Actualul politician are o dispută personală și cu Cătălin Moroșanu, fost kickboxer, care n-a mai luptat din 2019.

Citește mai multe știri din sporturi: 

Ucraineanul Usyk l-a învins din nou pe Anthony Joshua! Scandal după meci: a aruncat centurile și a plecat din ring

Cătălin Chirilă, o nouă medalie la Campionatele Europene » A terminat pe 3 cursa de 500 de metri: „Nu sunt mulțumit, dar obiectivul era deja îndeplinit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Danieldan72
Danieldan72  •  23 August 2022, 15:30

Domnule Ghitaaa, Dvs.de cate ori ati fost trimis la podea cu o singura mana??? Nu uitati meciurile slabe facute de catre Domnia voastra.Totusi trebuie sa aveti putina demnitate inainte sa faceti anumite comentarii.

selujean
selujean  •  23 August 2022, 07:54

Nulitățile se cred a fi deputați.

iung811
iung811  •  22 August 2022, 17:18

Ghiță da-te mai la perete ca cazi din patul de deputat. Iar când te trezești sa taci ca numai aberații scoți pe gură. Cacofonia a fost voită.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează