SPORTURI  »  ALTELE  »  K1

Daniel Ghiță râde de rivalii Moroșanu și Adegbuyi: „Pe unul îl bat cu stânga, pe celălalt cu dreapta”

Daniel Ghiță
Daniel Ghiță

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 13:37

Daniel Ghiță, 37 de ani, continuă duelul la distanță cu rivalii săi, Cătălin Moroșanu și Benny Adegbuyi, și i-a ironizat azi.

După ce pe 29 martie l-a învins în prima rundă pe Petr Vondracek (Detalii AICI), Daniel Ghiță i-a ironizat pe Moroșanu și Adegbuyi, spunând că nu își mai găsește adversari cu care să lupte.

„Nu prea am adversari. Remy Bonjasky a acceptat să se lupte cu mine, dar a cerut 500.000 de euro. Dacă el vrea atât, cer şi eu 500.000 de euro. Din start ar fi vorba de un milion de euro.

Cu Moroşanu aş lupta într-o promoţie neutră. Aşa mi se pare corect. Dar fiecare vrea să facă bani de pe urma lui Daniel Ghiţă şi lui să nu-i dea nimic. Am zis să luptăm într-o gală neutră și să primească fiecare o bursă egală, 50%. Am vorbit despre oferta pe care a spus că mi-a făcut-o și am zis ca bursa să o donăm la o casă de copii. Până acum nu mi-a făcut o ofertă scrisă.

Oricum, pe Moroşanu îl bat cu o mână. Pe Benny îl bat cu stânga şi pe Moroşanu îl bat cu dreapta”, a declarat Daniel Ghiță la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Daniel Ghiță numește adevăratul motiv al disputei cu Cătălin Moroșanu: „Asta mă deranjează!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1165103786991387
Csms Iasi  •  07 Aprilie 2019, 23:23

Ba da asta pe cat a imbatranit pe atat s a prostit. Nu l a mai bagat nimeni in seama si sufera saracu. Tare prost mai esti. Faci o declaratie, doua, da ai ajuns penibil. Cersesti oleaca de atentie. Are si el cate 80 de like uri la o poza pe facebook si crapa inima in el. Tatae a trecut vremea ta. Ia si veziti de o familie de copii, parca ai 14 ani, te ai trezit acu smardoi crapa tricoul pe tine. Te am apreciat cu totii la vremea ta da acu cu chestiile care le faci ai ajuns un penibil. Rade o tara intreaga de tine mai hodorogule.

gizeh
gizeh  •  07 Aprilie 2019, 19:58

Bun sportiv ... jalnic caracter!

gazistu
gazistu  •  07 Aprilie 2019, 19:50

Cred ca Ghita a luat-o razna de la pumii in cap primiti de la Rico Verhoeven, de care tot asa zicea ca-l bate, si io spart mufa olandezul de 2 ori, prin KO. Nu inteleg de ce isi cauta potcã, si cu Morosanu si cu Benny, care sunt sportivi foarte buni. Probabil el vrea sa isi faca curaj singur, ca de incasat tot o incaseaza! Is tare curios ce va zice la microfon, daca Moro sau Benny ii umfla ochii! SA vedem ce scuza cauta!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează