SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Daniel Ghiță, revoltat după lupta dintre Badr Hari și Rico Verhoeven: „Glory, păstrează-ți campionii tăi falși”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 18:00

Marocanul Badri Hari (35 de ani) s-a accidentat în runda a treia a luptei cu olandezul Rico Verhoeven (30 de ani) și a fost declarat pierzător. Daniel Ghiță (38 de ani) a profitat de ocazie pentru a lansa un atac dur la adresa celor din Glory. 

„Badr Hari este adevăratul campion! Tu ești omul nostru, Badr! Glory, păstrează-ți campionii tăi falși, te rog. Legendele adevărate nu acceptă lupte cu falșii campioni.  

Rico nu a câștigat această luptă. După cum am spus, a fost între un adevărat kickboxer și un atlet. Rico a zis după meci că Badr a făcut două greșeli. Omule, ai fost pus la podea, recunoaște că Badr a fost superior și te-a doborât de două ori! 

Glory a creat un circuit închis la care luptătorii adevărați nu au acces. De ce nu schimbă asta? Să facă la fel ca în K1, o piramidă din care te poți califica pentru lupte importante”, a scris Ghiță pe Facebook. 

Vezi și: 

BADRI HARI - RICO VERHOEVEN // Meci dramatic în Olanda! Badr Hari era la câteva minute de victorie, dar s-a accidentat și a abandonat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
eur_rue
eur_rue  •  22 Decembrie 2019, 23:12

rico a declarat ca el a facut 2 greseli care iau dat posibilitatea lui badr de al trimite la podea ... dar a revenit in meci si lupta a continuat ..... si a mai declarat ca lupta nu e incheiata pana ce unul nu ramane definitiv la podea ..... badr a fost un bun luptator cariera lui sa terminat ,,,, ghita e si el un terminat

shark_34
shark_34  •  22 Decembrie 2019, 21:05

Hai ghita,arata-ti valoarea!Provoaca-i pe rico verohoeven sau chiar pe badr hari!De rico vad ca indrazneste sa zica ceva din invidie ca are 2 meciuri pierdute la el.ghita a fost ok pana a inceput sa vb aiurea de altii in loc sa-si vada de treaba lui,totul culminand la turul 2 la prezidentiale,unde a zis pe facebook ca mai bine o voteaza pe veorica decat pe iohannis!

pote
pote  •  22 Decembrie 2019, 21:01

Din arta martiala,sport de gentleman,a ajuns o smardoiala de maidan ,fara reguli de sport,prin custi,pentru show,cica mma. Smardoi rai in ringuri si prin cluburi stau cuminti ca ii cocoseaza bodyguarzii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează