SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Daniel Ghiță, val de insulte la adresa lui Cătălin Moroșanu » Motivul? O „țeapă” luată de pe un site de pamflete :)

FOTO: Facebook @Daniel Ghiță
FOTO: Facebook @Daniel Ghiță

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 15:25

Daniel Ghiță (37 de ani) l-a atacat din nou pe Cătălin Moroșanu. De data asta, motivul este unul ilar. Ghiță a fost păcălit de un articol de pe un site de satiră. 

Un text de un un site de pamflete, în care autorii s-au transpus în pielea lui Moroșanu și au creat o amenințare, cu tentă comică, l-a scos din minți de Ghiță (textul, AICI). Reacția acestuia a fost una furtunoasă. În ciuda zecilor de comentarii în care e avertizat de eroarea făcută, luptătorul nu a șters postarea de pe facebook. 

Postarea integrală a lui Ghiță

„Chiloțarul din Carpați iese la bătaie!? Hai, băiete, poate bați niște covoare? Cineva a început să delireze ? Îți este frică că nu faci rating?!

Hai, să mai spui ceva de Ghiță, ca să se mai uite lumea la emisiune.
Chiloțăreală pe bani la TV! Asta dovedește că pe tine scrie un preț! Ești de vânzare, din păcate, vede întreaga lume, ce faci tu pentru bani.

Uitasem, îmi spun fanii ca ți-ai arătat «chiloțeii» de leopard la TV. Eu zic sa îți iei din aia cu iepurași pe ei. Iepuraș, fricos, fără cohones. Mai lăsați-ne cu PR-ul asta ieftin. Nu ne mai insultați inteligența.

Rog fanii care se uită la emisiune sa îmi trimită filmele penibile, sa discutăm public, de «tinerelul» asta născut in 84!”, a scris Ghiță pe Facebook. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
adsal
adsal  •  13 Martie 2019, 16:43

A ajuns de rasul lumii Daniel... Mai urmeaza sa se roage de Morosanu sa faca o lupta cu el, poate asa va fi bagat in seama...

237128070569528
Cornelia Maftei  •  13 Martie 2019, 09:53

Atât te duce mintea ,să pui botul la o ,,țeapă,,eşti invidios pe Moroşanu?Lumea îl cam apreciazä,el (Moroşanu)cam nu insultă pe nimeni aşa că.... ai cam pierdut...!

nicelove
nicelove  •  11 Martie 2019, 18:15

Poate a vrut sa zica : cojones :))).De unde a scos cuvântul cohones?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează