SPORTURI  »  ALTELE  »  CM DE NATAȚIE

Finala lui David Popovici se va vedea pe TVR 1, dar și pe o televiziune relansată azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 15:42 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 16:07

David Popovici (17 ani) va concura azi, în finala probei de 100 metri liber, de la Campionatul Mondial de Natație. Inițial se știa că TVR 1 va transmite cursa, dar instituția a anunțat că aceasta va putea fi urmărită și pe TVR INFO.

UPDATE: Finala cursei de 100 de metri va fi transmisă simultan de TVR 1 și TVR Info. Dintr-o eroare de interpretare a comunicatului confuz al celor de la TVR, GSP.ro a informat eronat că această cursă va fi transmisă exclusiv pe TVR Info.

  • Finala probei de 100 de metri liber este programată miercuri, de la ora 19:22, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe TVR 1 și pe TVR INFO.

Postul public, care a achiziționat marți drepturile de televizare ale CM de Natație, a emis azi un comunicat prin care anunță că finala la 100 metri liber va fi transmisă și pe TVR Info.

Aplaudat pe net, părăsit la TV » Cifrele de audiență pentru cursa lui David Popovici de pe TVR au fost foarte modeste: „Alte 188 de programe TV au fost mai urmărite”
CM DE NATAȚIE
Aplaudat pe net, părăsit la TV » Cifrele de audiență pentru cursa lui David Popovici de pe TVR au fost foarte modeste: „Alte 188 de programe TV au fost mai urmărite”

Finala lui David Popovici la 100 metri liber va fi și pe TVR INFO

Astfel, românii pot vedea finala lui Popovici și pe TVR INFO, postul de știri al Televiziunii Publice, care se relansează chiar azi.

TVR INFO difuzează în exclusivitate azi, 22 iunie, o ediţie specială şi finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie Budapesta 2022, începând cu ora 19.00. 

Transmisia în direct a finalei CM de Nataţie va fi precedată de o ediţie specială, de la ora 19.00, moderată de Roxana Zamfirescu, jurnalist senior TVR INFO, care va dezbate noutăţile şi evoluţia sportivilor noştri, alături de două mari sportive ale nataţiei româneşti: Anca Pătraşcoiu - prima înotătoare care a câştigat o medalie olimpică pentru România, bronz la 200 m spate la Los Angeles, în 1984, şi Carmen Bunaciu – multiplă medaliată la campionate europene şi mondiale de nataţie. Dorin Chioţea, coordonatoul Redacţiei Sport a TVR, se numără printre invitaţii ediţiei.

 - comunicat TVR

foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
+17 FOTO

Cum se prinde TVR INFO

  • prin cablu: la toți operatorii autorizați din România;
      digital terestru: DVB-T2 – MUX1, operat de Societatea Națională de Radiocomunicații;
  • satelit: din pachetul SRTv, cu următoarele date de recepţie:
    Satelit: Eutelsat 16 A
    Poziţie orbitală: 16°Est
    Transponder D4
    Frecvenţă de recepţie: 11512MHz
    Symbol Rate: 29500
    Polarizare: verticală

VIDEO David Popovici e în finala probei de 100 m liber

Citește și: 

Nemaivăzut din 1973 » David Popovici poate bifa azi o performanță cu care nu se pot mândri nici Ian Thorpe sau Michael Phelps

David Popovici, favorit clar pentru finala la 100m liber! Ce cred casele de pariuri despre egalarea recordului mondial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mihneailie030
mihneailie030  •  22 Iunie 2022, 19:08
Postat de angorkha pe 22 Iunie 2022, 17:19

Pai cine a stiut, mai desteptilor, de finala asta, daca voi vorbiti doar de FCSB,Becali, Mititelu, Rotaru si ce a mai mancat la pranz Ana-Maria Prodan Reghekampf ... cu tot neamul ei? De ce nu ati facut reclama? Pana acum doua zile, nici voi nu ati scris nimic! Acum aveti trimisi speciali la Budapesta.. Daca nu lua baiatul asta aurul, nioci nu pomeneati. Chiar asa, ce alte sporturi mai acoperiti pe GSP? De polo nu scrieti, de rugby nu scrieti, de hambal.. doar cand aveti chef.. si va maivaitati ca nu e interesata lumea de sport.

Ziariștii GSP... Niște demizei, nu te lua de ei. Sunt perfecți. Cu școala și gramatica stau mai rău, în rest totul ok.

dobrin
dobrin  •  22 Iunie 2022, 18:46
Postat de valyomanyd pe 22 Iunie 2022, 17:28

Ce ne place sa exageram :"Finala LUI David Popovici"...

Ce te mira, nu citim zilnic ca AC Milan e "echipa lui Tatarusanu", Rangers e "echipa lui Ianis", etc

penultimul
penultimul  •  22 Iunie 2022, 18:06
Postat de Zuzu2 pe 22 Iunie 2022, 16:28

Au vazut ca nu fac audienta cu TVR-urile actuale , nu isi scot nici banii de curent , si ce au zis mai deschidem un canal la care sa nu se uite nici un om. Ce sa faci , mai au si ei niste amante , neamuri , trebuia sa mai deschida un post. Ce ii trist , ii faptul ca platim din buzunarul propriu aceast circ prost care ii TVR.

Ziseră cane o televiziune relansată. Nu e noua dar a dat rateu initial.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează