SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

VIDEO „Poate ne întâlnim la o tură!” » David Popovici promovează mersul pe bicicletă: "Nu am permis și nici mașină"

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 17:46 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 09:31

David Popovici (18 ani) promovează mersul pe bicicletă, în cea mai recentă postare de pe contul de Facebook: „Cine știe, poate ne întâlnim la o tură”. Recordmenul mondial a dezmințit astfel informația apărută astăzi la Antena 1, conform căreia și-ar fi luat carnetul și un bolid de lux. 

David Popovici rămâne adeptul mijloacelor alternative de deplasare în interiorul orașului, așa cum a arătat și la Budapesta, după câștigarea titlurilor mondiale la 100m și 200m liber, într-un reportaj GSP.

David Popovici: „N-am permis și nici mașină”

Într-un mesaj postat astăzi pe Facebook, David a întărit faptul că e fanul "biclelor": „N-am permis și nici mașină, mie îmi place să merg pe bicicletă și vă îndemn pe toți să vă bucurați de plimbările cu bicicleta. Nu se știe, poate ne întâlnim la o tură”.

Publicată de David Popovici pe Marţi, 11 octombrie 2022

Într-o ceremonie organizată la Palatul Elisabeta, acolo unde a fost invitat de Familia Regală a României, alături de ceilalți înotători premiați în această vară, David Popovici s-a distrat în preajma unui bolid puternic. „Ia uite, nu e nimeni în mașină!”, s-a amuzat în timp ce o manevra din telecomandă. 

Jurnaliștii de la Antena 1, cei care au fost prezenți la eveniment și au filmat imaginile, au difuzat apoi în jurnalul știrilor sportive de pe TV informația conform căreia "Popovici abia și-a luat permis și a venit cu mașina. UIterior, le-a arătat colegilor săi că mașina sa poate ieși singură din parcare doar dacă apasă un buton pe telecomandă". Informația Antenei 1 a fost preluată de toată media din România, inclusiv, din păcate, de GSP. Prin mesajul postat ulterior, David Popovici a lămurit că, de fapt, mașina nu era a lui și nici măcar nu are permis. 

VIDEO Ion Țiriac, despre „laboratorul” din care a ieșit David Popovici și marele merit al Cameliei Potec: „300 de copii, trei zile de concurs, șase ore de antrenament pe zi”

Citește și alte știri din sportul românesc:

VIDEO EHF, documentar despre Cristina Neagu: „Cea mai mare jucătoare din istorie, Messi din lumea handbalului” + CTP, printre invitații speciali: „Știți ce spunea Pele?”

FOTO Imagini dezolante în Polivalenta din Cluj-Napoca » Tenis cu tribunele goale la Transylvania Open

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează