SPORTURI  »  ALTELE  »  CE JUNIORI NATAȚIE

David Popovici, propunere pentru Simona Halep: „Abia aștept să o întâlnesc! Mi-ar plăcea să ne apucăm împreună de asta”

David Popovici (17 ani), noul fenomen al natației mondiale, este nerăbdător să o întâlnească pe Simona Halep (30 de ani, 18 WTA). +16   FOTO
David Popovici (17 ani), noul fenomen al natației mondiale, este nerăbdător să o întâlnească pe Simona Halep (30 de ani, 18 WTA).

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2022 19:18 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 19:40

David Popovici (17 ani), noul fenomen al natației mondiale, este nerăbdător să o întâlnească pe Simona Halep (30 de ani, 18 WTA).

David Popovici domină Campionatele Europene de natație destinate juniorilor. A cucerit deja trei medalii de aur (200 de metri liber, 50 de metri liber și ștafeta masculină de 4X100 metri liber) și una de argint (4X100 metri liber mixt). 

Simona Halep, mesaj pentru David Popovici, după prestațiile de la Europenele de juniori: „O să facă lucruri mărețe”
CE JUNIORI NATAȚIE
Simona Halep, mesaj pentru David Popovici, după prestațiile de la Europenele de juniori: „O să facă lucruri mărețe”

Astăzi, înotătorul legitimat la CS Dinamo a încheiat cu primul timp semifinalele probei de 100 de metri liber. În interviurile oferite la final, David a întors complimentele primite în ultima vreme de la Simona Halep. 

David Popovici: „Abia aștept să mă întâlnesc cu Simona Halep”

„Cred că am multe de învăţat de la Simona, abia aştept să mă întâlnesc odată cu ea. Nu am văzut mesajul tocmai pentru că, aparent, i-am ascultat sfatul, nu prea citesc absolut nimic ce apare pe internet despre mine, însă mă bucur că a spus asta. 

Şi eu sunt un fan de-ai ei şi mi-ar plăcea să ne apucăm să ne urmărim împreună sporturile şi să ne apreciem arta”, a spus David Popovici, după calificarea în finala probei de 100 de metri liber. 

Simona Halep, sfat pentru David Popovici: „Să nu asculte absolut nimic în afară de ceea ce simte el”

Vineri, la revenirea după parcursul excelent de la Wimbledon, Simona Halep a comentat performanțele senzaționale reușite de David Popovici. 

„David e un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă depune. Mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede în atitudinea lui, și sunt sigură că o să facă lucruri mărețe”.

VIDEO Camelia Potec a explicat la GSP Live cheia succesului lui David Popovici: „A dat peste cap multe lucruri care erau împământenite în sportul nostru”

Citește și alte știri din sportul românesc:

Ce urmează pentru Halep și Mouratoglou, după semifinala de la Wimbledon: „Nu strig asta în gura mare!”

Gabriel Oprea a trecut la rugby! Președinte onorific în Federație și șeful delegației „stejarilor” » Petrache confirmă: „Aveam nevoie de ajutor!” + legătura neștiută dintre cei doi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează