SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Delegare de elită pentru un român » Adrian Alexandrescu arbitrează finala Campionatului European de polo!

Articol de - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 12:47

Faţă în faţă se vor afla Ungaria şi Serbia, echipe care s-au mai întîlnit la actuala ediţie a CE în grupă, meci arbitrat tot de  Alexandrescu (în duet cu italianul Bianchi). Maghiarii s-au impus atunci cu 8-6.

Orădeanul Adrian Alexandrescu a fost desemnat de Liga Europeană de Nataţie (LEN) să conducă finala Campionatului European de Polo care se va desfăşura în această seară la Budapesta, începînd cu ora 21:30, în direct pe TVR 2.

Alexandrescu a arbitrat şi semifinala Ungaria – Italia 8-7, împreună cu slovenul Boris Margeta, calificativul a fost excelent, după care oficialii LEN au decis să le încredinţeze şi finala europenelor.

Arbitru de top mondial, orădeanul a mai condus în acest sezon finalele mici în Champions League şi World League. În continuă ascensiune în ultimii 4 ani, Alexandrescu nu a ratat meciuri din fazele superioare ale competiţiilor majore de polo fie că a fost vorba de Champions League, CM, CE sau Jocurile Olimpice de la Londra.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lumpy666
lumpy666  •  28 Iulie 2014, 07:31

BRAVO DOMNU Adrian Alexandrescu DA A-TI ARBITRAT "CORECT" IN FIECARE MECI LA ACEST CAMPIONAT EUROPEAN DE POLO-BUDAPESTA-UNGARIA....!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close