ALTELE  ·  UFC

Diana Belbiță, noi precizări despre motivul pentru care a lăsat România pentru Canada: „Aș prefera ca lumea să nu mă mai judece”

Diana Belbiță. Sursă foto: Facebook +11 FOTO
Diana Belbiță. Sursă foto: Facebook

Miercuri, 13 Mai, 10:01

Diana Belbiță (23 de ani), supranumită „prințesa războinică”, a luat anul trecut decizia de a reprezenta Canada, în urma unor critici sosite din partea românilor. 

Stabilită în Canada, Diana Belbiță a vorbit despre alegerea pe care a făcut-o și despre modul în care s-a adaptat în „Țara frunzei de arțar”. „Prințesa războinică” a avut și un mesaj pentru cei care o contestă pe rețelele de socializare:

„Aș prefera ca lumea să nu mă mai judece pentru alegerile pe care le fac, pentru că nu sunt singurul luptător care a plecat din România și a venit în Canada

Despre Canada aș putea spune că e țara în care m-am regăsit. Un singur lucru nu-mi place aici, faptul că e frig”, a declarat Diana Belbița, potrivit Antena Sport.

+12 FOTO

Diana Belbiță și legăturile cu lumea sporturilor de contact

Diana Belbiță a intrat în lumea sporturilor de contact de la vârsta de 12 ani, când s-a apucat de judo, iar ulterior a mers la kickboxing. În 2014 a devenit luptătoare profesionistă și a reușit să cucerească titlul de campioană europeană și mondială la kempo și kickboxing. 

Diana Belbiță, originară din Drobeta Turnu Severin, a devenit luptătoare profesionistă în 2014, având 12 victorii și 5 înfrângeri. E multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo și kickboxing.

Dezvăluirea care-l doare pe Rudel Obreja: "De 6 ani, Lucian Bute nu mi-a dat nici măcar un telefon"

Citește și alte știri din sport:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (1)

amicu  •  13 Mai 2020, 11:16

puteai sa reprezinti si India, nu ne intereseaza. Du-te und vrei.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1