SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Mike Tyson, dat pe spate de un „greu” din gala UFC 249: „Răsunător! E viitorul campion”

Mike Tyson, impresionat de Francis Ngannou
Mike Tyson, impresionat de Francis Ngannou

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 08:59

UFC 249 a fost primul eveniment de amploare organziat în sportul mondial pe fondul pandemiei de coronavirus. Camerunezul Francis Ngannou (33 de ani) l-a învins pe Jairzinho Rozenstruik (32 de ani) prin KO după 10 secunde și l-a impresionat pe Mike Tyson. 

Francis Ngannou a lovit năprasnic cu o combinație de croșee și a ajuns la a patra victorie consecutivă prin KO în prima rundă. Prestația camerunezului nu a fost trecută cu vederea de marele Mike Tyson. 

„Răsunător... Rău.. Viitor campion. Francis Ngannou, knockout în 20 de secunde în seara asta”, a scris Tyson pe Twitter.

Francis Ngannou se gândește la plecarea din UFC

Francis Ngannou așteaptă acum o șansă la tilul deținut de Stipe Miocic: „Mă așteptam ca această luptă să fie una pentru titlu, dar nu s-a întâmplat. Am cerut să fie un meci pentru centura interimară, dar nu au făcut posibil acest lucru. Sincer nu știu care e poziția diviziei în acest moment. O să văd. Voi lupta ce mai am în contract, apoi o să analizez situația”.

Cittește și alte știri despre sporturile de contact:

Motivul pentru care Muhammad Ali era ÎNFRICOȘAT de o luptă cu Mike Tyson » George Foreman îi dezvăluie secretul: „Mi-a spus-o chiar el”

După Mike Tyson, și Evander Holyfield sugerează că ar putea reveni în ring: fanii vor o reeditare a duelurilor dintre cei doi grei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează