SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

FOTO „Prințesa războinică” Diana Belbiță, înfrângere dură în UFC » A părăsit cușca plină de sânge

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 12:38 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 13:11

Luptătoarea Diana „Prințesa războinică” Belbiță (25 de ani) a fost învinsă de poloneza Karolina Kowalkiewicz (38 de ani), după o luptă extrem de dură.

În gala UFC Fight Night 229, care a avut loc în Las Vegas, Diana Belbiță a avut parte de o luptă complicată, contra unei adversare mult mai experimentată. 

+33 FOTO

Kowalkiewicz a avut o prestație solidă, reușind să pareze cele mai multe dintre loviturile Dianei. Poloneza a câștigat meciul prin decizie în unanimitate, cei trei judecători atribuindu-i fiecare dintre cele trei runde. 

La finalul luptei, Diana sângera în urma loviturilor încasate. 

„Zile proaste și ce se mai spune.... Mulțumesc echipei și celor care mă susțin și iubesc necondiționat”, a fost mesajul postat de Belbiță pe Instagram. Adversara i-a lăsat un comentariu scurt: „Ești cea mai tare. Te respect”.

A fost a 8-a înfrângere suferită de Diana Belbiță în carieră. După ce a luptat în diviza RXF, românca a semnat cu UFC, cea mai importantă divizie, în finalul lui 2019, debutând pe 18 octombrie, cu o înfrângere. În UFC, Diana are două victorii și trei înfrângeri.

+33 FOTO

Citește și: 

Jucătorii de la Real Madrid au primit BMW-uri de serviciu » Bellingham a ales modelul cel mai scump, cu 653 de cai putere

Culisele căderii lui Kylian Mbappe: „A devenit regele nopții, liderul petrecerilor nocturne”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionutz6
ionutz6  •  11 Octombrie 2023, 16:52

"contra unei adversare mult mai experimentată. " Ati rupt gramatica in 2...

belane
belane  •  11 Octombrie 2023, 00:31
Postat de TraianX pe 10 Octombrie 2023, 13:16

Astfel de spectacole macabre ,ar trebui interzise. Produc un impact negativ asupra educatiei tinerilor si copiilor.

Violenta fizica face parte din viata si din natura umana oricat de "macabru" ti se pare. Din contra as putea spune ca siguranta confortului civilizational e o iluzie pana la urma, ia-le oamenilor electricitatea ptr. o perioada nu f. indelungata dar continua si ai sa vezi cum instinctele animalice, de supravietuire ies la suprafata. E bine ca exista astfel de sporturi de contact, evenimente organizate cu reguli si o disciplina de urmat, le da posibilitate celor care au o inclinatie catre violenta sa-si rispeasca energia, cate vieti condamnate si posibile victime n-a salvat sportul si mai ales sportul de contact ?!

TheRealGicaContra
TheRealGicaContra  •  10 Octombrie 2023, 13:19

A facut o alegere buna! Arata ca o friptura de vita dar a castigat bani buni. D***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează