SPORTURI  »  ALTELE  »  MOTORSPORT

ATENȚIE, IMAGINI DURE Veste-șoc din motorsport: un pilot de 18 ani a decedat astăzi după un accident fatal

Dilano van 't Hoff a murit după un accident fatal în FRECA // foto: Imago Images
Dilano van 't Hoff a murit după un accident fatal în FRECA // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 15:26 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 15:34

Pilotul olandez Dilano van 't Hoff, în vârstă de 18 ani, a decedat astăzi în urma unui accident petrecut pe circuitul „Spa Francorchamps” (Belgia) în competiția Formula Regional European Championship by Alpine (FRECA).

Accident tragic petrecut astăzi în seria FRECA. Olandezul Dilano van 't Hoff, pilot al echipei MP Motorsport, s-a stins din viață în urma unei ciocniri violente, cauzată de condițiile meteorologice vitrege de la ora cursei.

Agățat din spate, monopostul lui Van 't Hoff s-a răsucit în mijlocul pistei. Vizibilitatea redusă a făcut ca Adam Fitzgerald, aflat puțin în urma olandezului, să-l lovească pe acesta din plin, la mare viteză. Izbit din lateral, monopostul lui Dilano a fost zdrobit, iar el și-a pierdut viața.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional - Dilano van 't Hoff a murit după un accident fatal în FRECA

FRECA a emis un comunicat la scurt timp după tragicul accident: „Condoleanțele noastre pentru familia, echipa și prietenii săi”.

Dilano era la al doilea său sezon în FRECA. În 2022 s-a clasat pe locul 19 în clasamentul general, cu un podium obținut spre finalul sezonului, în prima cursă a rundei din Barcelona.

Citește și: 

Anunț major în Formula 1: echipa cu pretenții își schimbă numele și sponsorii

Max Verstappen, cel mai rapid în calificările Marelui Premiu al Austriei » Surprize pe grilă: piloții Ferrari au dat lovitura

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează