SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

UPDATE Tragedie la Dinamo! » Andrei Drăghici, jucător al echipei de polo, a decedat astăzi, în timpul derby-ului cu Rapid. Avea doar 23 de ani

Andrei Drăghici. Sursă foto: Facebook - Doar Dinamo
Andrei Drăghici. Sursă foto: Facebook - Doar Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2022 13:57 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 22:33

Veste tragică venită de la Dinamo. Andrei Drăghici (23 de ani), jucător în echipa de polo a clubului, a încetat din viață astăzi, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului din campionat cu Rapid, disputat în bazinul giuleștenilor.

  • În ultima repriză a meciului de polo Rapid - Dinamo, Andrei s-a simțit rău și a ieșit din bazin, moment în care și-a pierdut cunoștința.
  • Drăghici nu a mai putut fi salvat de medicii aflați la bazin, în ciuda eforturilor masive ale acestora timp de aproximativ o oră.

UPDATE, ora 22:30. Reacția Poliției: „Cercetările continuă”

Astăzi, 26 martie 2022, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe parcursul desfășurării unui meci de polo, la un complex sportiv din sectorul 6, un jucător a acuzat o stare de rău, fiind necesară intervenția medicilor. În pofida eforturilor medicale, tânărul a fost declarat decedat. 

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul

Andrei Drăghici visa să prindă „naționala” de polo

Andrei Drăghici s-a născut la Oradea și a fost transferat de Dinamo de la Crișul.

„Iniţial, părinţii m-au trimis la bazin pentru a învăţa să înot. Ulterior, am descoperit polo pe apă, care a devenit pasiunea mea. Joc pe posturile de inter și extremă dreapta, am terminat junioratul la Steaua București. Cu echipa națională am cochetat doar la juniori, la U19 și U17, la naționala mare încă nu am fost selecționat”, spunea Andrei într-un interviu pentru cvmedia.ro, în urmă cu 4 ani.

Am jucat cu el, îl cunoșteam, nu-mi vine să cred. Un băiat extraordinar. Nu-mi amintesc să se mai fi întâmplat o asemenea tragedie în poloul românesc în ultimele decenii. Toată lumea e îndurerată, stupefiată, din câte știu avea analizele la zi, dar așteptăm raportul medical să vedem ce s-a putut întîmpla.
- Alexandru Matei, președinte FR polo, pentru GSP

UPDATE 14:20 » Dinamo a confirmat decesul poloistului 

Clubul a confirmat decesul jucătorului, fără a-i dezvălui numele. Oficialii dinamoviști trebuie să anunțe mai întâi familia jucătorului. 

Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. 

Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe

Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. 

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute. 

Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!
-comunicat CS Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
149517776804588
Gica Gica  •  06 Aprilie 2022, 19:59
Postat de Khan Oliver pe 26 Martie 2022, 18:59

Dumnezeu sa-l odihneasca pe copilul ala si sa ne ierte pe noi! Pai, ***, tu ai x doze de ceva ce nici nu prea e clar cum se denumeste! Fa, tata, dupa alea 4, inca 4, poate o sa te afli in oastea lui putler mai apoi!

am vorbit cu cei din zona familiei sportivului, Andrei avea 2 vaxx de astra zeneca si un al treilea , un booster de pfizer. Arafat sa raspunda!

149517776804588
Gica Gica  •  06 Aprilie 2022, 19:58
Postat de m3lku pe 26 Martie 2022, 19:29

*** când au o obsesie se țin scai de ea. Ștefan Vrăbioru, Cătălin Hâldan, Patrick Ekeng, Alexandru Iatan, Mihai Baicu: toți erau sportivi de performanță tineri și au murit pe teren. Terminați cu conspirațiile, e lipsă de respect față de cei îndurerați astăzi.

am vorbit cu cei din zona familiei sportivului, Andrei avea 2 vaxx de astra zeneca si un al treilea , un booster de pfizer. Arafat sa raspunda!

1463252234107406
Georgeta Tibera  •  02 Aprilie 2022, 23:23

Aloooo !!! Nu spune nimeni, din ce cquză a murit sportivul Andrei Draghici de la Dinamo Apolo ??? Vă mulțumiți doar cu apelativul, Dumnezeu să-l odihnească !??? Noi, nu suntem mulțumiți ce se întâmplă în sportul românes!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează