SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

Drake, pariuri în Bitcoin de aproape 1 milion de dolari la Super Bowl » „Vă rog să nu încercați să găsiți vreo logică, pentru că nu există”

foto: Imago +20   FOTO
foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 11:38 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 11:50

Cunoscut pentru pariurile extravagante pe care le face la diferite evenimente sportive, rapper-ul Drake nu ratat șansa de a paria nici la Super Bowl LVII, meci câștigat de Kansas City Chiefs după o finală incendiară cu Philadelphia Eagles, scor 38-35.

Drake a trăit la intensitate maximă cel mai important eveniment din sportul american. Rapper-ul a postat vineri pe contul de Instagram ce pariuri a făcut înainte de meciul care a avut loc duminică seara. 

„Astea sunt pariurile mele nebunești. Vă rog să nu încercați să găsiți vreo logică, pentru că nu există”, a scris Drake.

Super Bowl LVII. Kansas City Chiefs e din nou campioană în NFL! Mahomes pune mâna pe un nou inel, după o victorie memorabilă cu Philadelphia Eagles
SUPER BOWL LVII
Super Bowl LVII. Kansas City Chiefs e din nou campioană în NFL! Mahomes pune mâna pe un nou inel, după o victorie memorabilă cu Philadelphia Eagles

Drake, pariuri în Bitcoin de aproape 1 milion de dolari la Super Bowl

Pe o platformă în care pariurile se fac în cryptomonede, Drake a efecuat 7 pariuri pe meciul dintre Kansas City Chiefs și Philadelphia Eagles.

Artistul a pariat 700.000 de dolari pe victoria celor de la Kansas City Chiefs și și-a dublat suma, câștigând 1.477.000 de dolari. 

Acesta a mai făcut diverse pariuri, cu sume cuprinse între 25.000 și 60.000 de dolari, pe care însă nu le-a câștigat. 

În total, Drake a pariat 955.000 de dolari la Super Bowl LVII. Profitul la finalul meciului a fost de 522.000 de dolari.

Drake a pariat un milion de dolari pe Argentina - Franța

La finala Campionatului Mondial, canadianul a pariat a mizat 1 milion de dolari pe victoria Argentinei. El a pierdut atunci banii, pentru că Argentina a câștigat la penalty-uri, nu în timpul regulamentar, așa cum pariase Drake. 

Nu a fost prima dată când alegerile lui Drake devin publice. El a mers pe mâna Barcelonei la derby-ul cu Real Madrid din octombrie, dar s-a înșelat. Madrilenii s-au impus, 3-1. Drake nu a fost inspirat nici în mai, când a pariat 300.000 de dolari canadieni pe victoria lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Spaniei din Formula 1, câștigat de Max Verstappen. 

Iar în online se vorbește despre „blestemul Drake”, având în vedere că echipele susținute de artistul canadian ajung să piardă la scurt timp după.

Citește și: 

Gravidă, Rihanna a făcut spectacol la Super Bowl LVII » Cum a arătat show-ul

Suma obscenă plătită pentru 30 de secunde de publicitate la Super Bowl » Cum arată cele mai tari reclame

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  13 Februarie 2023, 15:27

2 solist insemna victorie fcsb, nu victorie Voluntari. Inteligentule!

popescu.dzn
popescu.dzn  •  13 Februarie 2023, 13:52
Postat de VanBasten pe 13 Februarie 2023, 12:50

Bravo, Drake, dar ai riscat! Mult mai sigur ar fi fost un 2 solist la Voluntari-FCSB. Cota mai mica (1.75) dar pariu sigur.

Fix pe GSP sta Drake sa vadă ce debitează unul ca tine. Trebuia sa pariezi tu pe Voluntari dacă erai sigur dar tu nu ai nici bani sa treci strada

VanBasten
VanBasten  •  13 Februarie 2023, 12:50

Bravo, Drake, dar ai riscat! Mult mai sigur ar fi fost un 2 solist la Voluntari-FCSB. Cota mai mica (1.75) dar pariu sigur.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează