SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL LVII

VIDEO + FOTO Gravidă, Rihanna a făcut spectacol la Super Bowl LVII » Cum a arătat show-ul făcut de artistă

Rihanna a făcut un adevărat spectacol în concertul din pauza Super Bowl LVII // FOTO: Imago +17   FOTO
Rihanna a făcut un adevărat spectacol în concertul din pauza Super Bowl LVII // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 07:42 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 09:10

Rihanna a făcut un adevărat spectacol în concertul din pauza Super Bowl LVII. Kansas City Chiefs câștigă al treilea trofeu NFL din istorie, după o finală incendiară cu Philadelphia Eagles, scor 38-35.

Prezentă pentru a doua oară, după 5 ani, la cel mai important eveniment din fotbalul american, Rihanna a surprins întreaga lume, arătând în premieră că este însărcinată din nou, scrie presa internațională.

+13 FOTO

Cântăreața de 34 de ani, câștigătoare a 9 premii Grammy a apărut însărcinată pe scenă și a cântat timp de 13 minute, ridicând fanii în picioare. 

Printre melodiile interpretate de Rihanna, care a desch concertul cu piesa „Bitch Better Have My Money” se numără „Where Have You Been”, „Only Girl in the World”, „We Found Love”, „Rude Boy”, „Work”, „Wild Wild”, „Blow it Up”, „All of the Lights”, „Run this Town”, „Umbrella” și „Diamonds”.

Rihanna, care are o relație cu artistul ASAP Rocky a născut primul copil al cuplului în mai 2022.

12cântece a interpretat Rihanna pe scenă, în 13 minute

VIDEO Concertul sustinut de Rihanna la Super Bowl

Citește și: 

Cifre alarmante pentru România: unu din doi români n-a făcut niciodată activități fizice! 20% dintre copiii între 7 și 9 ani sunt obezi
SPORT ȘI SĂNĂTATE
Cifre alarmante pentru România: unu din doi români n-a făcut niciodată activități fizice! 20% dintre copiii între 7 și 9 ani sunt obezi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  16 Februarie 2023, 18:51

Ador fotografia in case sta cu picioarele desfacute si se atinge "acolo jos". Acum astept stelutele si cartonasul galben, ca din partea voastra nu ma astept sa aveti rusine sau simtul ridicolului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează